HERMAN BURSSELMANS (64) onthult naam baby die hij ook op zijn arm laat tatoeëren

0

Herman Brusselmans (64) had zichzelf voorgenomen om nooit een tattoo te nemen, maar nu de 34 jaar jongere vriendin Lena van de schrijver zwanger is, is hij van mening veranderd. Hij zal de naam van de baby op zijn arm laten tatoeëren. En die naam heeft hij ook al…

Heran Brusselmans schrijft in zijn column in Humo: “Zo’n naam is het waard om eeuwig op het lichaam van de verwekker te prijken. Dus dat wordt ofwel Dolores als het een meisje is, en Cosmo als het een jongen is. Welke het zal zijn, komen m’n vriendin en ik over twee weken te weten. Ik heb al contact opgenomen met een tatoeëerder, niet toevallig hier in m’n eigen straat, dan moet ik niet ver lopen. Hij heeft me drie lettertypes voorgesteld, en daar heb ik één uit gekozen, een soort Times New Roman, erg eenvoudig en toch bijzonder.”


“De tattoozaak voldoet aan alle regels, en de tatoeëerder draagt geen beha, dat heb ik terdege gecontroleerd. Enfin, het zal raar aanvoelen om ‘Dolores’ of ‘Cosmo’ op m’n arm te hebben staan, maar voor je kind moet je veel overhebben.”

Zowel voor Herman als voor z’n 34 jaar jongere vriendin wordt het hun eerste kindje. De twee zijn sinds 2016 samen. “M’n eerste vrouw raakte niet zwanger, echtgenote nummer twee wou resoluut geen kinderen. Maar Lena is een pak jonger en wil wel graag mama worden. En eerlijk gezegd zou ik dat ook zien zitten”, vertelde Brusselmans twee jaar geleden op de Vlaamse radiozender Joe.


Ook Lena zelf sprak in interviews uit over haar kinderwens. “Eén keer dachten we dat het prijs was”, zei ze in de Vlaamse ‘Story’. “Achteraf was dat zo’n teleurstelling… We laten de natuur haar gang gaan. Het is nu of nooit.”

Nu dus.