Herman Brusselmans (64) en Amsterdamse Lena (30) verwachten eerste kindje: ‘Ik weet dat ik een goeie papa zal zijn’

0

Schrijver Herman Brusselmans (64) en zijn Amsterdamse vriendin Lena (30) verwachten hun eerste kindje samen. In een column voor ‘Humo’ liet Brusselmans al uitschijnen dat zijn vriendin zwanger is.Hij heeft het blijde nieuws nu bevestigd.

Zowel voor Herman als voor z’n 34 jaar jongere vriendin wordt het hun eerste kindje. De twee zijn sinds 2016 samen. “M’n eerste vrouw raakte niet zwanger, echtgenote nummer twee wou resoluut geen kinderen. Maar Lena is een pak jonger en wil wel graag mama worden. En eerlijk gezegd zou ik dat ook zien zitten”, vertelde Brusselmans twee jaar geleden op de Vlaamse radiozender Joe.


Ook Lena zelf sprak in interviews uit over haar kinderwens. “Eén keer dachten we dat het prijs was”, zei ze in de Vlaamse ‘Story’. “Achteraf was dat zo’n teleurstelling… We laten de natuur haar gang gaan. Het is nu of nooit.”

Twee maanden geleden was het dan toch prijs, verklapte Brusselmans deze week in z’n column voor ‘Humo’. De auteur gaf er meer info over het nieuwe boek dat hij schrijft. “In het tweede hoofdstuk vertel ik over het bezoek aan de dokter, die het goede nieuws bevestigde”, klonk het mysterieus. “Huilend vielen we elkaar in de armen, en de arts pinkte ook een traantje weg.”