HERENIGD! MONIQUE en kleine DRE reizen papa ANDRE achterna naar Amerika”(‘om te kijken welke vorm we nodig hebben als gezin’)

0

Monique Westenberg is samen met zoon Dré op het vliegtuig richting Amerika gestapt om daar samen met André Hazes ’te kijken welke vorm we nodig hebben als gezin’. Een nieuwe hereniging lijkt daarmee aanstaande!

Monique en kleine Dré vlogen samen met Peet en Sandra (de geluidsman van André Hazes en zijn vrouw) naar New York. Hazes maakt in de Verenigde Staten ook opnamen voor een nieuwe reallifesoap.


Op haar Instagram bevestigt Monique dat ze op weg is naar ex André Hazes jr., die vorige week al naar New York afreisde. “Wij checken even uit. Met én voor elkaar. Het afgelopen jaar was een achtbaan voor ons allemaal. Er is nu rust maar door externe factoren is er weinig mogelijkheid dit met elkaar te ervaren.”

Monique vervolgt met: Om te kijken welke vorm we nodig hebben als gezin zullen we de aankomende weken samen zijn. Het belangrijkste hierin is voor ons dat onze zoon in alle vrijheid tijd met zowel mama als papa kan doorbrengen waar we samen onszelf kunnen zijn!”


De hereniging van Monique Westenberg en Andre Hazes zal een klap in het gezicht zijn voor Rachel Hazes, die een hereniging tussen André en Monique lange tijd uitsloot, maar vorige week in Story zei: “Ik heb met André na hun breuk uiteraard gesprekken over zijn relatie met Monique gehad. En ik heb hem laten weten dat ik achter elke beslissing van hem zal staan. Als het zijn beslissing zou zijn om naar Monique terug te gaan, heeft hij mijn zegen. Maar ik heb niet het gevoel dat ze weer bij elkaar komen.”

Vraag is nu nog slechts of Monique en Andre weer terugkeren uit Amerika als koppel.