Henny Huisman dreigt in biografie ALLE AFFAIRES Marco Borsato te onthullen

0

Henny Huisman dreigt volgend voorjaar in zijn biografie te gaan vertellen met welke vrouwen Marco Borsato nog meer is vreemdgegaan naast Iris Hond. “Over het algemeen ben ik heel aardig. Maar als iemand mij iets aandoet of kwaad over mij spreekt, krijgen ze altijd de bal terug,” zegt Huisman.

Afgelopen voor jaar was er commotie toen Henny Huisman beweerde dat Marco Borsato zijn Leontine met nog veel meer vrouwen heeft bedrogen dan alleen Iris Hond. “Er komen nog wel een stuk of drie vrouwen aan, naar wat ik hoor”, zei Huisman toen. “Marco gaat de geschiedenis in als een hartstikke goede zanger, maar wel een vreemdganger”, zei Henny onder meer. Hij suggereerde zelfs dat Marco en zijn Voice-pupil Maan het bed deelden. “Nou ja, hij is voornamelijk met meiden die ook iets kunnen. Ik kan het niet bevestigen, maar het zou me niet verbazen.”


Marco, die de indruk maakt liever niet zijn tijd bij de Soundmixshow te worden herinnerd, zou woest zijn geweest om Henny’s uitspraken. Hij was volgens Wilfred Genee dit voorjaar al ‘in alle staten na de uitspraken van zijn vroegere Soundmixshow-mentor Henny Huisman’.

Maar een jaar later, komend voorjaar, gaat Huisman in zijn biografie volgend voor jaar namen en rugnummers noemen. “Marco komt inderdaad in mijn boek voor. Meer wil ik er nu niet over zeggen”, aldus de presentator. Maar,zo vervolgt hij: “Als mensen mijn mening vragen, geef ik die.”


Naast Borsato zijn ook zijn kinderen niet altijd blij met de openhartigheid van Huisman. zo zegt Henny in het weekblad: “Voor de biografie worden ook mensen uit mijn omgeving geïnterviewd. Ook mijn dochters Lobke en Nikki hebben hun medewerking verleend. Ik heb al het een en ander mogen lezen en ik moet zeggen dat ze heel eerlijk zijn. Zo bekennen ze dat ze niet altijd blij zijn met mij als vader. Dat was moeilijk om te lezen. Zo vonden ze mijn uitspraken over Marco veel te ver gaan. Volgens hen had ik dat nooit mogen zeggen. Toen vonden ze mij ineens niet meer zo leuk en aardig. Het was voor het eerst dat ik dat hoorde. Ze hebben het nooit in mijn gezicht gezegd. En nu zeiden ze het dus tegen mijn biograaf.”

Huisman deert de kritiek van zijn kroost niet. “Dat vind ik prima, want van tevoren had ik tegen iedereen gezegd dat ze eerlijk moesten zijn. Ze hocfden niets te verbloemen, want dat doe ik immers ook niet. Als mensen mijn mening vragen, geef ik die. Mijn biograaf vond dat ik best wel wraaklustig ben. En dat klopt ook wel. ’