Heleen van Royen weet reden breuk Marco Borsato en Leontine: ‘Niet genoeg seks’

0

Marco Borsato noemde een intimiteitsvacuüm’ als de voornaamste reden van zijn vreemdgaan en de reden van de hem nu zo betreurde breuk met zijn Leontine. Heleen van Royen weet precies wat Borsato bedoelt. Volgens Heleen is het gewoon een nogal omslachtige manier om te zeggen dat de twee niet voldoende seks hadden!

In zijn interviews met Evert Santegoeds en Linda de Mol sprak Marco Borsato over een ‘intimiteitsvacuüm’, een woord dat moest verklaren waarom hij tal van affaires, met o.a. Iris Hond, aanging. Volgens schrijfster Heleen van Royen is het een nogal omslachtige manier om te zeggen dat Marco en Leontine gewoon niet voldoende seks hadden!


“Marco moest ontzettend vreemdgaan, want hij zat in een intimiteitsvacuüm. Volgens mij bedoelde hij dat er niet genoeg seks was tussen hem en Leontine”, vertelt Heleen van Royen, die het woord al jaren gebruikt in haar masterclass.

Aan RTL Boulevard verduidelijkt ze waarom ze het voorbeeld gebruikt in haar online les: “Het is toch raar dat je tegen Linda de Mol moet gaan vertellen over je intimiteitsvacuüm. Dat je dat niet met je eigen partner hebt kunnen bespreken, blijkbaar. Want dat is dus helemaal misgegaan.” Volgens Heleen berust er nog altijd een taboe op praten over zo weet ze uit de masterclass die zij geeft.


“Marco heeft een nieuw woord in de Nederlandse taal geïntroduceerd: intimiteitsvacuüm. Volgens mij bedoelt hij daarmee gewoon te weinig seks. Wel jammer dat hij het daar bij Linda de Mol over moet hebben en het er duidelijk niet met Leontine over heeft gehad.