Pagina titel ...
maandag, juni 1
Heidi Klum wil geen huis meer, maar een heel eiland

0
Heidi Klum heeft haar oog niet laten op een huis, maar op een eiland met een huis. Het fotomodel onderhandelt over de aankoop van Tavern Island voor de kust van Rowayton, Connecticut.

Koopt Klum het eiland, huidige vraagprijs 11 miljoen dollar volgens de NY Post, dan kan zij ’s avonds aan de horizon de lichten van New York zien. Midden op het eiland een uit 1900 daterend herenhuis met zes slaapkamers, zeven badkamers. Op het eiland verder een zwembad, een theehuis, botenhuis en een privéstrand.

(Lees verder na de advertentie)

Ruimte is er ook genoeg voor de 41-jarige Heidi Klum en haar minnaar Vito Schnabel (27). Het eiland is maar liefst 1.5 hectare groot. En het spreekt: privacy gegarandeerd. Het eiland is namelijk alleen per boot bereikbaar dus eventuele ongenode gasten zijn van verre zichtbaar.

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0