HEFTIG FILMPJE: Samantha (‘Barbie’) de Jong en nieuwe liefde Robbie mishandelen Haagse verkeersregelaar

0

(Beeld Instagram Barbie de Jong/Instagram)

Een Haagse verkeersregelaar heeft klappen en trappen gehad van Barbie’s nieuwe liefde Robbie nadat die op de Haagse Troelstrakade door rood licht reed. Toen de verkeersregelaar Robbie daarop aansprak stapte hij uit en ging achter de man aan. Niet veel doet ook Barbie een duit in het zakje zoals te zien en te horen is in een filmpje dat werd gemaakt vanuit de auto die achter die van Barbie en Robbie stond.


Op de de beelden, gemaakt vanuit de auto die achter de wagen van Barbie en haar nieuwe liefde Rob staat, is te zien dat er op de Haagse Troelstrakade een opstopping is die een verkeersregelaar tracht te ontwarren. Dat gaat blijkbaar, volgens Robbie niet snel genoeg. Hij stapt uit en gaat verhaal halen bij de verkeersregelaar. Barbie stapt vervolgens ook uit en sprint achter haar liefje aan.

Wie goed luistert hoort de verkeersregelaar tegen Barbie en haar vriend zeggen dat ze door roodzijn waren gereden waarop het duo begint te schelden tegen de man en die probeert aan te vallen. Robbie duwt hem en trapt hem in zijn zij. Door de tussenkomt van omstanders loop de boel net niet compleet uit de hand. .


Barbie en Robbie zijn zeker sinds afgelopen augustus samen. Toen plaatste Barbie de eerste foto’s van hen samen op haar Instagram-account. Barbie’s vriend zou volgens kennissen een crimineel verleden hebben. “Met mijn liefde op boevenpad”, schrijft Samantha de Jong, in augustus bij het plaatje van haar en haar nieuwe liefde. Dat robbie een crimineel verleden heeft lijkt overigens aannemelijk, want op een van Instagram-post van ‘Robbie’ is te zien dat hij aan het ‘chillen is op de luchtplaats’ van een gevangenis.

De realityster, bekend van Oh Oh Cherso, heeft een opmerkelijk liefdesleven. Van Michael van der Plas, waarmee ze haar realityshows maakte scheidde ze. Gelmore, die ze zelf betitelde als haar grote liefde, overleed plotseling aan een hartstilstand. Drie weken na zijn dood vond ze de liefde terug bij Dave. Maar ook dat liep fout. Vervolgens verscheen Robbie in haar leven.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Al het moois (@al.het.moois)