Rachel Hazes koopt nieuw huis in Vinkeveen, omdat ze niet boven dochter Roxeanne durft te wonen

0

Dochter Roxeanne en mama Rachel in 2015 toen er van ruzie nog geen sprake was. (Foto: fransvanzijst.nl)

 


Nog maar dit jaar kocht Rachel een stadsvilla in Mijdrecht, nabij Vinkeveen, om samen met Mike gelukkig te worden. Maar die relatie liep vorige week stuk en nu wil Rachel weer terug naar Vinkeveen. Dat zou makkelijk kunnen, want daar heeft ze nog een huis. Klein probleem: daar zou dochter Roxeanne, met wie de Hazes weduwe in grote onmin leeft, haar buurvrouw worden. Dat doet ze dus maar niet. Of zoals ze zegt: ‘Ook een beetje uit zelfbescherming’.
Een nieuw huis in Vinkeveen kopen omdat je niet terug wil je naar je oude huis omdat je bang bent voor je dochter? Dat lijkt het verhaal van rachel Hazes die op het punt staat een nieuwe woning in Vinkeveen te kopen, terwijl haar woning waar ze uit vertrok om samen met inmiddels ex Mike in Mijdrecht te gaan wonen, leeg staat. Maar in die woning heeft ze dochter Roxeanne als buurvrouw en daar is Rachel een beetje bang voor. Rachel en Roxeanne zijn jarenlang goede buren van elkaar geweest. Rachel paste vaak op haar kleinzoon Fender en naar verluidt liepen de twee de deuren bij elkaar plat.

Tot afgelopen najaar.

Toen vertelden buren dat Roxeanne al een tijd niet bij Rachel gezien is, en dat hun contact dus mogelijk verslechterd zou zijn. Roxeanne wilde niet reageren toen er naar de geruchten werd gevraagd. Maar Rachel reageerde later wel. “Er zijn helemaal geen problemen tussen mij en Rox. En die zijn er gelukkig ook nooit geweest.”


Dat bleek een van de bekende leugentjes van weduwe Hazes.

Recent antwoordde Rachel in een interview met RTL Boulevard op de vraag of ze contact heeft met haar dochter Roxeanne: “Nee. Dat is ook een verhaal, maar ik laat Rox daarmee in haar waarden. Ik wil er niet teveel over zeggen. Want misschien is het morgen weer goed en dan heb ik daar uitspraken over gedaan. Dat moet je niet willen als moeder.” Rachel betreurde het wel dat de ruzie maakt dat ze haar kleinzoon  niet meer ziet. “Tuurlijk vind ik het jammer. Ik mis mijn kleinzoon. Ik zie hem niet en dat doet zeer”, aldus Rachel. Ook werd duidelijk dat Rachel haar stulpje in Vinkeveen had verlaten. vanwege het slechte contact met Roxeanne. “Dat was ook wel een reden om weg te gaan daar. Ook een beetje uit zelfbescherming.”

Dus blijft het huis war Roxeanne haar buurvrouw zou worden leeg staan en staat ze op het punt een ander pand in Vinkeveen te kopen. ‘Het klopt dat ik bezig ben met een huis in Vinkeveen Welk huis dat precies is, wil ik nog even voor mezelf houden. Het is namelijk nog niet helemaal zeker of het doorgaat’, vertelde Rachel recent in Story.
Dat wordt weduwe Hazes dan de derde woning in Vinkenveen. Het weekblad weet dat zij eind februari al een een ruime eengezinswoning van iets meer dan vier ton. Maar dat pand kocht ze voor haar zus Els en haar man Frank. ‘Ik vind het niet nodig om daar uitgebreid over te praten,’ reageert Rachel. ‘Het klopt, maar daar laat ik het bij.’

Rachel hoopt ooit nog haar beide kinderen te kunnen uitnodigingen bij haar thuis. “Dat zou mijn mooiste cadeau zijn”, vertelt ze. “Ze worden ouder en hebben hun eigen bedenkingen erover. Daar moet je respect voor hebben. Het komt vanzelf goed.