Komt dat huwelijk er wel? André Hazes wil pas met Monique trouwen als hij voldoende geld heeft

0

André Hazes wil nog graag een tweede kind met zijn Monique en trouwen wil hij ook, maar daar is wel een voorwaarde aan verbonden. Hazes wil eerst nog even geld gaan verdienen voor hij voor zijn Monique op de knieën gaat…

In het Vlaamse weekblad Dag Allemaal zegt André Hazes best te willen trouwen met zijn Monique, de moeder van zijn zoontje Dré, maar nu nog even niet, want er moet eerst brood op de plank komen. Op de vraag vorig jaar vertelde Monique ons dat ze stiekem hoopte op een huwelijksaanzoek. Hoe sta jij daar tegenover? antwoordt André: O, ik sta daar zeker voor open. Ik zou ook heel graag nog een tweede kindje met haar willen. Alleen: ik heb best nog wel wat goed te maken. Ik denk dat ik mezelf eerst wat moet bewijzen. Als ik straks  (na de coronacrisis, red)weer ga werken, hoop ik dat we dit goede gevoel kunnen vasthouden.


Dan: “Ik wil het ook allemaal wel, maar eerst wil ik nog wat gaan verdienen. Dan kan ik een heel mooi bruiloftsfeest organiseren.”Of zijn moeder Rachel dan ook op de bruiloft komt? “Och, ik hou me daar allemaal niet mee bezig.”

Hazes komt ook nog even terug in het interview op de scheve schaats die hij reed met Bridget Maasland (foto). volgens de volkszanger was er van vreemdgaan helemaal geen sprake.


“O, dat van die scheve schaats… Ik ben nog nooit in mijn leven vreemdgegaan. Dat ligt niet in mijn aard. Ik ben wel ’n wilde jongen, maar ik heb respect voor wat ik thuis heb zitten. Ik hou van grappig en leuk doen, maar ik zou er nooit iemand anders mee kwetsen. Eén blad heeft dat ooit geschreven (over dat vreemdgaan, red) , maar mijn vrouw heeft gezegd dat het niet zo is, ik heb gezegd dat het niet zo is, en als ze ons niet geloven, geloven ze lekker wat ze zelf willen.”

“Monique en ik waren uit elkaar, en dan kan het gebeuren dat je verliefd wordt op een ander. Kijk, ik heb nog meer respect gekregen voor Monique. Door die coronacrisis kreeg ik tijd en rust en werd ik heel gefocust op mijn gezin. Ik was daarvoor altijd aan het vluchten voor thuis, want ik kan niet zo goed tegen stilte en rust. Maar nu ben ik gaan beseffen dat ik het heel lekker vind thuis. Dat ’n vrouw die best wat meegemaakt heeft in die zes jaar nog steeds voor mij klaarstaat, daar moet ik heel veel bewondering voor hebben. En dan zal ik toch nog wel iéts goed doen ook, hé.”