Hartverscheurend – Jan Dulles begraaft baby Donna: ‘Voor ons zal kerstavond nooit meer hetzelfde zijn’

0

19 december overleed Donna, het drie maanden oude dochtertje van Jan Dulles. Vandaag is de baby begraven. Het maakt dat Jan Dulles zegt: ‘Voor ons zal kerstavond nooit meer hetzelfde zijn’.

Jan Dulles maakte het overlijden van zijn drie maanden oude dochter vorige week zaterdag zelf bekend op social media. “Vanmorgen is de ergste nachtmerrie uitgekomen die je je als ouder kunt voorstellen. Onze dochter Donna is vanmorgen plotseling overleden. We zijn verslagen. Verdere woorden zijn op dit moment overbodig”.


Vandaag, na de begrafenis van baby Donna, bedankt hij iedereen voor de steun en het medeleven. Bij de foto van Donna schrijft Jan: “Lieve vrienden…. Bedankt voor jullie medeleven, jullie hartverwarmende berichten, kaartjes, bloemen, alles…. Ook namens Caroline Mol.”

Voor Jan Dulles heeft de tijd sinds zaterdagochtend stil gestaan: “Wat we die dag hebben meegemaakt is een traumatische ervaring waarvan we nog niet weten hoe we dat gaan verwerken. Ik ga het binnenkort maar eens allemaal opschrijven…. misschien dat dat helpt.”


De familie heeft vandaag afscheid genomen van Donna. Jan: “Donna heeft nog tot vanochtend in onze armen gelegen zodat wij uitgebreid afscheid hebben kunnen nemen. De uitvaartdienst was echt prachtig. Het heeft ons troost en kracht gegeven. Ik heb daar al onze vrienden en kennissen al uitgebreid bedankt maar wil nog even speciale dank uitbrengen aan politie en ambulancepersoneel, ziekenhuismensen, de uitvaartdienst en de huisartsen. Ze hebben Donna niet kunnen redden want ze was kansloos maar wat heb ik veel respect gekregen voor al deze beroepen. Wat heb ik veel geleerd. Nu is ze echt weg.”

“De tranen zijn nog lang niet op. De pijn, vooral bij het bekijken van foto’s als deze, is ondraaglijk. Voor ons zal kerstavond nooit meer hetzelfde zijn maar toch willen we jullie fijne dagen toewensen.”

 

Share.