Hart van Nederland-presentatrice CILLY DARTELL op 66-jarige leeftijd overleden

0

Oud-presentatrice van Hart van Nederland en Shownieuws  Cilly Dartell is vandaag op 66-jarige leeftijd overleden. Nog maar onlangs kwam het nieuws naar buiten dat haar longkanker was uitgezaaid naar haar buikvlies en haar rechternier.

De voormalig presentatrice is woensdagochtend op 66-jarige leeftijd overleden. Dat heeft haar familie laten weten. De artsen konden helaas niets meer voor haar doen.


Cilly weet al sinds 2019 dat zij longkanker heeft. Zij volgde een traject van chemokuren en immuuntherapieën. Eind september vertelde Cilly nog dat het naar omstandigheden goed met haar ging.

Afgelopen maand vertelde Cilly nog in Story: “Ik was letterlijk doodziek, maar uitzaaiingen krompen of waren stabiel. Daardoor krijg je toch hoop. Hoop dat ik nét een van die mensen zou zijn bij wie het een chronische ziekte wordt.”


Maar twee weken geleden was er slecht nieuws. “Ik weet dat ik doodga. Alleen kunnen ze niet zeggen hoe lang ik nog heb. Dat kan een maand zijn, of misschien wel twee maanden”, aldus Cilly.