Hans Klok had uitgerekend €10 miljoen te verdienen in Las Vegas en toen kwam corona…

0

Als Hans Klok in het voorjaar van 2020 aan zijn tweede Las Vegas-avontuur begint heeft hij uitgerekend dat hij zes dagen per week 35.000 dollar per avond gaat verdienen. Na tien jaar Las Vegas zou hij 10 miljoen euro rijker zijn, Maar na de eerste twee, uitverkochte shows ging Las Vegas op slot door corona.

Hans Klok hoopt ooit nog in de Quote 500 te staan, maar dat kan nu nog even duren nu zijn Vegas-droom aan duigen ligt. In zakenblad Quote vertelt Klok dat hij naar las Vegas ging met het idee zeker tien jaar blijven, keihard te werken en rijk te worden door miljoenen bezoekers te verbazen met zijn goocheltrucs.


De aanloop ging buitengewoon goed. De media waren lovend. Hans Klok was amazing en unbelievable. Hij trad op bij Ellen Degeneres. Het ging geweldig. Zijn gloriedagen waren aangebroken. Twee dagen nadat zijn succestory in Vagas was begonnen was het over. Klok in Quote: ‘Het waren er precies twee. Daarna brak de pleuris uit, nou ja, corona, en ging het land op slot.’

Las Vegas werd permanent gesloten. ‘We hebben een halfjaar gewacht, maar alles bleef dicht, dus besloten we terug te keren naar Nederland. Mijn handel was niets meer waard.’ Samen met zijn vriend Dann ruimde hij het theater op, en de werkplaats, en hun huis waar ze de laatste weken op een grondmatrasje sliepen.”


‘Best zuur’, zegt hij in het blad. “Vooral omdat ik niet weet of het gelukt was. Dat blijft knagen. Misschien, als de wereld weer kleur op de wangen heeft, probeer ik het nog eens.’