Hans Kazàn opnieuw met spoed in ziekenhuis (kan opnieuw niet eten, geeft over en ligt aan infuus)

0

Hans Kazan zou deze week naar Nederland komen voor optredens, maar afgelopen paasweekend is hij voor de tweede keer in korte tijd opgenomen in een Spaanse ziekenhuis. “Hans kan niet eten. Hij ligt nu aan het infuus en krijgt medicatie tegen het overgeven”, zegt zijn vrouw Wendy.

Hans Kazàn ligt sinds maandag weer in het ziekenhuis in Spanje, zo laat zijn vrouw Wendy vandaag, woensdag, aan Shownieuws weten. “Hans kan niet eten. Hij ligt nu aan het infuus en krijgt medicatie tegen het overgeven. Er moet opnieuw onderzocht worden wat er aan de hand is. Hij is al veel afgevallen. De artsen dachten dat ze gevonden hadden wat er aan de hand was, maar dat blijkt toch niet het juiste te zijn geweest. Ondanks dat er al heel veel is uitgesloten, moeten er nu opnieuw onderzoeken worden gedaan. Ook kijkt de Nederlandse internist uit het Radboud-ziekenhuis weer met de Spaanse dokters mee.” Wendy houdt moed, zo laat ze weten.


Weekblad Story meldt dat Hans al eerder een terugval kreeg. “Het is vlak na mijn verjaardag weer verkeerd gegaan’, aldus de illusionist en goochelaar daarover in het weekblad. “Ik was weer de hele dag misselijk en ging weer braken. Zelfs de geur van eten kon ik niet verdragen. (…) Het was niet te houden.”

Negen maart werd De illusionist en goochelaar voor de eerste keer met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Aan Privé liet hij toen vanuit het ziekenhuis in het Spaanse Marbella weten dat hij al een paar weken geen voedsel binnen kan houden. “De afgelopen drie dagen ging het zo slecht me, ik kon van zwakte zelfs niet meer op mijn benen staan. Mijn vrouw heeft me in de auto gezet en we zijn rechtstreeks naar het ziekenhuis gereden.”