HANS KAZAN met spoed in Spaans ziekenhuis opgenomen (zo verzwakt dat hij zelfs niet meer op zijn benen kon staan)

0

Hans Kazàn is met spoed in een ziekenhuis in het Spaanse Marbella opgenomen. De illusionist en goochelaar kon al drie weken geen eten meer binnenhouden. Vandaag was hij zo verzwakt dat hij niet meer op zijn benen kon staan en zijn vrouw hem naar het ziekenhuis heeft gebracht.

Aan De Telegraaf laat hij vanuit het ziekenhuis in het Spaanse Marbella weten dat hij al een paar weken geen voedsel binnen kan houden. “De afgelopen drie dagen ging het zo slecht me, ik kon van zwakte zelfs niet meer op mijn benen staan. Mijn vrouw heeft me in de auto gezet en we zijn rechtstreeks naar het ziekenhuis gereden.”


Wat er scheelt is nog niet bekend. Kazan wacht in het ziekenhuis op de resultaten van de verschillende onderzoeken. “Als je constant moet overgeven, kijk je het een paar dagen aan voordat je naar de huisarts gaat. Je gaat eerst zelf lopen dokteren. Nou dat heb ik twee weken gedaan, maar op een gegeven ogenblik was het voor mijn vrouw ook niet meer uit te houden. En het komt allemaal op moment dat ik weer veel boekingen vanuit het bedrijfsleven binnen krijg voor lezingen. Dat zijn spreekbeurten die gaan over het onderwerp: vallen en opstaan. Iets waar ik ondertussen alles van weet. Ook nu zal ik weer opstaan. Daar ga ik voor!”, aldus Hans.