Hans is zijn ‘scheetje’ Karin heel snel vergeten: samenwonen met Sorina

0

(Beeld: Talpa)

Het is nog maar even geleden, eind september, dat De Scheetjes Hans en Karin hun scheiding aankondigden. En goed zal het zeker niet meer komen nu Hans in Sorina een nieuw scheetje gevonden heeft waar hij nu al mee gaat samenwonen, die ook nog eens goed voor hem zorgt. En dat was met Karin wel anders….


In weekblad Privé vertelt Hans dat hij ene ‘Sorina’ ontmoette op de dag dat hij eigenlijk naar Nederland zou vliegen voor een lijmpoging met Karin. “Er gebeurde een wonder! Achter de balie bij de QR-code zat een meisje, Sorina. We raakten aan de praat. Uiteindelijk heb ik drie kwartier naast haar gezeten.”

Ze besloten om telefoonnummers uit te wisselen. Sorina, die op Bonaire woont, kwam ook al snel langs bij Hans op de golfbaan. “Hier hebben we een aantal uren heel fijn met elkaar gekletst. Zij woont hier vlakbij. Sorina is 32 jaar en ze is een heel bijzonder mens”, glundert Hans. ,,Sorina zorgt goed voor mij. Dat deed Karin de laatste maanden dat we samen waren niet meer. Zij zorgde slecht voor mij. Dat vond ik heel jammer. Daardoor ging het qua gezondheid steeds slechter.”


Sorina is door Hans inmiddels ook aangenomen als golfbaan-medewerker. De dame houdt ook het, niet geringe, alcoholgebruik van Hans in de gaten. Zo claimde ex Karin dat Hans agressief werd van de drank. “Tegenwoordig mag ik nog vier flesjes op een dag en zit ik aan mijn vijfde? Dan schopt zij dat flesje uit mijn hand'”, zo vertelt Hans in het weekblad.