Hakim Ziyech koopt voor bijna 4 miljoen villa in Vinkeveen, maar gaat hij er ook ooit wonen na hij naar Chelsea verkast?

0
De interesse van Chelsea kwam voor Hakim Ziyech blijkbaar ook als een verassing, want afgelopen december kocht de Ajax-speler voor 3.875.000 euro een villa in Vinkeveen met zwembad, botenhuis en eigen aanlegsteiger. Nu Ziyech komende zomer naar Londen verkast is het de vraag of hij ooit in Vinkeveen zal gaan wonen…

Met 565m2 heeft de natuurlijk vrijstaande villa genoeg leefruimte. Op die vierkante meters verdeeld  over twee woonlagen tien kamers, waarvan vijf slaap- en twee badkamers. Binnen straalt de luxe er vanaf. De keuken bijvoorbeeld heeft  alle denkbare inbouwapparatuur.


In de tuin zijn diverse zonneterrassen, waarbij een overkapte buitenkamer met eet- en loungegedeelte en . een open haard. De villa heeft een verwarmde zwembad met douche met aangrenzend het zwembadhuis inclusief kleed- en badruimte. Ook is er een verwarmde garage voor drie auto’s, een hobbyruimte en een botenhuis  met eigen aanlegsteiger.

Vraag is alleen of Ziych ooit zijn intrek zal nemen in de Vinkeveense villa nu hij in de zomer voor 40 miljoen naar het Londense Chelsea verkast. De spelmaker van Ajax heeft het gevoel dat hij zich bij de Engelse topclub volop verder kan ontwikkelen vertelde hij tegen Ajax tv. “Ik ben trots. Ik krijg eindelijk de kans die ik voor ogen had. Daar ben ik heel blij mee. Chelsea is een heel grote en mooie club met een grote geschiedenis. Ze spelen onder de nieuwe trainer (Frank Lampard, red.) heel aanvallend met veel jonge talenten. Dat is voor mij heel belangrijk geweest in mijn keuze.” () “Hij was een heel grote speler én een middenvelder, dus daar kan ik heel veel van oppikken”, zegt hij. “Ik heb nog heel veel te leren. Na de gesprekken werd mijn gevoel snel sterker en was het vrij snel duidelijk dat ik naar Chelsea wilde.”


Ziyech, die Ajax na vier seizoenen verlaat is na Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt de duurste Eredivisie-speler ooit.