Hackte uit hun Haagse woning vertrokken Rogier Facebook-account van Rogier?

0

’LIEVE VRIENDEN, IK WIL SPIJT BETUIGEN VOOR WAT IK GEDAAN HEB. IK HEB ROGIER ZO ZITTEN PESTEN ACHTER DE SCHERMEN OMDAT IK JALOERS OP HEM BEN. DUS IK BEGRIJP DAT ROGIER ZO HEEFT GEREAGEERD. IK GA HET DAN OOK GOEDMAKEN MET ROGIER…..’  Franks Facebookpost stond nog geen uur op de site, toen het bericht ook ineens weer was verwijderd. Het was dan ook niet Frank die het bericht gepost had. Hackte Rogier, inmiddels vertrokken uit de Haagse woning van de twee, het account van Frank?

Volgers van Frank op Facebook zagen dinsdagavond, het bovenstaande, hoogst verbazingwekkend bericht, waarvan niemand dacht dat Frank dit zelf geplaatst zou hebben. Direct nadat het bericht dinsdagavond verscheen reageert iemand met: ’Dit krijgt echt een trieste wending. Waarschijnlijk je fb gehackt en dan dit soort kinderachtige taferelen. Erg jammer!’


Wie er achter het ’hacken’ van het account zit is niet duidelijk, maar het zo veelvuldig gebruik van hoofdletters wijst een in de richting van Rogier. Volgens weekblad Privé gebruikte hij ook slechts hoofdletters in zijn nachtelijke, app-correspondentie met het weekblad, waarin hij het versturen van Franks bankafschriften aankondigde.

Rogier heeft overigens zijn spullen gepakt en is volgens vrienden van de twee vertrokken uit hun huis in Den Haag. Sinds woensdag is Frank weer in het land en bij terugkomst trof hij een leeg verlaten huis aan.


Privé schrijft woensdag dat het niet meer goed komt tussen de twee. Frank zou helemaal klaar zijn met Rogier. “Frank is er wel achter dat het totaal geen zin heeft met hem verder te gaan”, aldus een insider in het blad. “Ik heb meegemaakt dat hij het leven van Frank binnenstapte. Hij leek een aardige, innemende jongen. Maar net zo snel zie je zijn andere kant. Rogier is altijd dominant aanwezig. Hij is niet geïnteresseerd in andere mensen, bij Rogier draait alles om Rogier. En mensen die hem niet goed zijn gezind, noemt hij ’paupers’. Misschien is dat wel het woord dat hij het meest gebruikt.”