Habibi (‘schatje’) noemt Samantha (‘Barbie’) de Jong haar nieuwste liefde (ook de vader van haar baby?)

0

Samantha de Jong heeft weer een nieuwe liefde. Op haar Instagram deelt ze foto’s en video’s met nieuwe vriend. “Eindelijk samen ❤️ heb je echt gemist mijn habibi”.  Dat habibi is straattaal voor schatje. Hoe lang de twee al een relatie hebben wordt niet duidelijk. Of ‘schatje’ ook de vader van haar vorig jaar geboren baby is is ook (nog) niet bekend.

haar nieuwe liefde is de opvolger van Gerrit, nadat die ontdekte dat hij niet de biologische vader was van de op 16 november geboren baby Djemino. Gerrit brak met Samantha nadat hij zijn zoon Djemino elke dag donkerder zag worden. Maar al voor de geboorte had Gerrit zo zijn twijfels of hij wel de vader van de baby kon zijn.


“Ze was op 6 december uitgerekend. Ik ging terugtellen en besefte dat iemand anders de vader moest zijn. Samantha zei dat het de eerste keer bij ons dus raak was geweest, maar ik ken Samantha ook een beetje. Zij komt uit een wereldje van hoeren, snoeren en snuiven en ging met Jan en alleman naar bed.”

Maar Gerrit liet Barbie na de geboorte van de baby niet in de steek. “Maar ik hield van haar en wilde samen met Samantha dit kindje opvoeden. Ook als ik de vader niet zou zijn. Dat heb ik vanaf het begin af aan gezegd. Dat weet Samantha ook.” Wel wilde hij weten wie de biologische vader was. “Daarom hebben we direct na de geboorte van Djemino een DNA-test laten doen. De uitslag kon niet duidelijker zijn. Mijn DNA kwam niet eens in de buurt. Ik ben niet de vader.”


Barbie met baby Djemino, die nu Angelo heet (Beeld: Instagram Samantha de Jong)

En dat deed Gerrit toch pijn. “Omdat je graag de vader wilt zijn. Ik heb toen tegen Samantha gezegd dat we moeten uitzoeken wie dan de vader is. Niet omdat ik hem niet wilde erkennen, maar er kan een moment komen dat dat kereltje wil weten waar hij vandaan komt.”

Dan: “Samantha werkte niet bepaald mee. Het konden er wel meer zijn zei ze.” Wat Gerrit na de geboorte wel duidelijk werd was dat de verwekker van Djemino waarschijnlijk een donkere man is geweest. “Want per dag zag ik Djemino donkerder worden.”

Barbie en Gerrit bleven desondanks bij elkaar, maar toen Barbie Gerrit begon te beschuldigen van vreemdgaan was de koek voor Gerrit op. Vanaf dat moment kwam de relatie in zwaar weer. “Zodra Samantha het gevoel krijgt dat haar leventje een sleur wordt, vervalt ze weer in haar oude gedrag. Vorige week wilde ze ook ineens weg. Weg van mij en Djemino. En ze wilde niet zeggen waar ze naartoe zou gaan.”

Toen Gerrit zich verzette tegen het vertrek van moeder en baby leidde het er allemaal toe dat Barbie Jeugdzorg belde om te vertellen dat zij niet voor baby Djemino kon zorgen. De baby werd in overleg met Jeugdzorg overgebracht naar Samantha’s tante.Het kindje heet overigens ook geen Djemino meer, maar Angelo. “Die naam had ik al in gedachten toen ik van Angelina in verwachting was. Als ik toen een zoontje had gekregen, had hij Angelo geheten. Het werd nu Djemino, naar de overleden kleinzoon van Gerrit. Maar nu ik zonder hem verderga, noem ik hem Angelo de Jong”, zei Samantha tegen Story.

En nu is daar dus Habibi…. Bonnie & clyde voor altijd ❤️, schrijft Barbie bij een foto van haar en haar nieuwe lover.