Pagina titel ...
maandag, juni 1
Haar penthouse in Manhatten staat te huur! Slapen in het bed van Kirsten Dunst

0

Haar penthouse in Manhatten staat te huur! Dus u kunt slapen in het bed van Kirsten Dunst!


Slapen in het bed van Kirsten Dunst? Het kan, want het gemeubileerde penthouse van de actrice staat te huur voor 12.500 dollar per maand, omgerekend zo’n 9.744 euro. Daarvoor krijgt u een optrekje met twee slaapkamers in het New Yorkse Soho, Manhatten, dat door de grote ramen een prachtig uitzicht biedt op de Hudson River. Een van uw buren is overigens Casey Affleck, de Amerikaanse acteur die in 2008 werd genomineerd voor onder meer een Academy Award en een Golden Globe voor zijn rol in The Assassination of Jesse James.

(Lees verder na de advertentie)

De voormalig ‘Spider-Man’ en ‘Virgin Suicides’-actrice kocht het appartement in 533 Canal Street in 2007 voor 3.09 miljoen dollar, omdat ze Los Angeles wilde ontvluchtte waar ze aan de drugs was geraakt. Na aankoop kreeg het appartement een volledige make-over. Wie het appartement huurt heeft de keus te midden van Kirstens spulletjes te leven of zijn eigen spullen mee te nemen. Wat in ieder geval blijft zijn de grote ramen die uitzicht bieden over de Hudson-rivier.

Anno 2014 is Dunst het gezicht van L’Oreal Professionnel. Kirsten was recent ook één van de slachtoffers van een hacker die naaktfoto’s van beroemde vrouwen online plaatste. Ook Jennifer Lawrence, Kaley Cuoco en Kate Upton waren de pineut. Terwijl Lawrence met juridische stappen dreigde, reageerde Dunst alleen via Twitter: ‘Bedankt, iCloud’, schreef ze.
.

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0