Pagina titel ...
zaterdag, juni 6
Haagse villa van markante oud-minister Joseph Luns wordt geveild

0
De voormalige villa van Joseph Luns aan Plein 1830 in Den Haag wordt geveild. Dus wie wil wonen in het voormalige huis van Nederlands meest markante minister kan zijn kans grijpen. Een vraagprijs is er niet, want het Rijksvastgoedbedrijf verkoopt de monumentale stadsvilla aan Plein 1813 nummer 2 in Den Haag via een veiling.

Het is voor het eerst dat het Rijksvastgoed een veiling organiseert om een pand te verkopen. De veiling is op 24 september, zowel in het pand zelf als via internet. Voor geïnteresseerden is er op donderdag 10 september een kijkdag. De veiling wordt uitgevoerd door Troostwijk Vastgoed.

(Lees verder na de advertentie)

De villa is volgens het Rijksvastgoedbedrijf geschikt voor zakelijk gebruik (er mag een kantoor of hotel in worden gevestigd), maar kan ook weer gaan dienen als woonhuis.

Luns was in de jaren vijftig en zestig voor de KVP minister van Buitenlandse Zaken en woonde van 1952 tot 1971 aan het Plein 1813, dat toen een dienstwoning was. Daarna was hij jarenlang secretaris-generaal van de Navo. Luns overleed in 2002.

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0