Pagina titel ...

GROOT VERDRIET: Kleinzoon Dennis (19) Jan Boskamp overleden

0


Dennis. de kleinzoon van Jan Boskamp is vorige maand op 10 november op 19-jarige leeftijd overleden. De blijkt nu ook de reden waarom Jan Boskamp al langere tijd afwezig bij Veronica Inside, waar hij normaal gesproken iedere week wel een keer aan tafel zit.

Dennis familie hield  het nieuws van het overlijden stil, maar 12 november werd duidelijk dat er iets vreselijks aan de hand was. “Eigenlijk zou Jan Boskamp er zitten, maar die zit er helaas niet”, vertelde presentator Wilfred Genee aan het begin van Veronica Inside. Johan Derksen maakte vervolgens bekend dat dit was vanwege ’dramatische familieomstandigheden’. “We zullen niet in detail treden, maar dit wens je niemand toe.”


Dennis was de zoon van Jans zoon Tom en diens vrouw Ann. De  uitvaart van Dennis heeft op 19 november heeft plaatsgevonden in het Vlaamse Sint-Niklaas.  Dennis studeerde archeologie aan de Katholieke Universiteit Leuven. In de Belgische studentenstad Leuven is hij ook overleden.  In zijn biografie Geen Gezeik verhaalt Jan Boskamp over zijn voetballende kleinzoons. Ook over de toen pas twaalfjarige Dennis, en over zijn kleindochters. ‘Als ze plezier hebben, ben ik allang blij.

In het nieuwe VI-programma VI Vandaag, dat in januari start,  zal Jan Boskamp waarschijnlijk niet te zien zijn, omdat daar het voetbal niet langer centraal Staat.