Gravinfluencer ELOISE poseert à la Pamela Anderson in Baywatch (wat denkt oma Beatrix van naaktshoot?)

0

(Beeld: CP/Videostill RTl4/Het Perfecte Plaatje)

Gravinfluencer Eloise heeft een plekje veroverd tussen verschillende BN’ers en influencers in het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje. En Eloise gaat voor de winst getuige de manier waarop zij à la Pamela Anderson in Baywatch poseerde voor Rick Brandsteder. En dan moet de naaktshoot nog komen….


Het optreden van Eloise in het Perfecte Plaatje maakt de tongen lis. Zo schreef Angela de Jong in haar column in het AD dat zij benieuwd is wat oma Beatrix ervan vond dat ze in de eerste aflevering meteen haar T-shirt uittrok. Volgens Angela hebben we nu een lid van de koninklijke familie die haar royale bombonella’s in de etalage zet en à la Pamela Anderson in de Zuid-Afrikaanse branding staat te poseren in Het perfecte plaatje op reis op RTL 4.

Volgens de tv-recensente is de deelname van de gravin een perfecte zet van de makers. Angela de Jong: ”
Het is natuurlijk een gouden zet dat de makers van Het perfecte plaatje Eloise hebben weten te strikken, en niet wéér Samantha Steenwijk of Chatilla van Grinsven. Voor het eerst ben ik van plan om het hele seizoen te volgen. Niet alleen om te zien hoe Eloise het ervan afbrengt in de competitie, maar ook omdat ik benieuwd ben naar hoe ze zich gedraagt. Eerder deed ze al mee aan Jachtseizoen, en daarin vloekte ze als een bootwerker.”


Angela verheugt zich dan ook de komende weken, maar maakt zich wel zorgen om de oude prinses Beatrix. “Deelname aan een entertainmentprogramma past bepaald niet in de filosofie van de voormalige vorstin, die hamerde op afstand tussen haar en haar familie en het volk met als doel het instituut te beschermen. () Over een paar weken krijgen we de traditionele naaktshoot. Ik hoop maar dat oma zich dan niet in haar thee verslikt.”

Prins Constantijn begrijpt niet waarom er eerder deze week ophef is ontstaan over het feit dat zijn dochter Eloise in badpak op televisie kwam.”Mensen zoeken altijd naar commotie. Ik snap niet waarom daar commotie over is”, reageerde de prins vrijdagavond voor de camera van Shownieuws.

Constantijn vindt het leuk dat zijn 20-jarige dochter meedoet aan het programma. Hij hoopt dat de ’gravinfluencer’ blijft fotograferen. “En niet alleen maar met een iPhone, maar ook met een echte camera.”