Gravin Eloise (18) krijgt MILJOEN EURO van OMA BEATRIX en zoekt een man met bruin en krullend haar

0
Gravin Eloise, de dochter van Constantijn en Laurentien, kreeg van oma Beatrix een bedrag met zes nullen voor haar 18de verjaardag. En dan zou ze ook nog eens een eind willen maken aan haar singlestatus. Ze is op zoek naar een lover met het het liefst bruin, krullend, haar.
Gravin Eloise timmert flink aan de weg als influencer op Instagram en Tiktok. Ze laat op de social media o.a. haar outfits zien, maar ook bijvoorbeeld de ketting van Tiffany & Cor van rond de 1000 euro die ze had kregen van haar oom voor de doop. Of ze voor het showen van de kleding die ze laat zien betaalt krijgt is onduidelijk.
Feit is dat Eloise, die naar de Hotelschool in Amsterdam wil, haar eigen boontjes moet doppen. Eloise mag dan een Oranje zijn ze zal zelf haar geld moeten verdienen. Onbemiddeld is Eloise op haar 18de niet. Zo vertelde royalty-expert Marc van Der Linden dat ze voor die 18de verjaardag van oma Beatrix ‘een bedrag met zes nullen kreeg’.
Opvallend is hoe vrij Eloise op Instagram en TikTok is. Zo vroeg iemand de gravin of ze liever een frikandel of een kroket eet en wat haar favoriete hobby’s zijn. Maar ook over haar liefdesleven is ze open. Op de vraag ‘Heb je ooit een vriend gehad?” ‘antwoordde Eloise met Yes. ’ Of ze nu een vriend heeft? Haar antwoord: ‘Single and ready to mingle’, schrijft Eloise. Op wat voor type man de dochter van prinses Laurentien en prins Constantijn valt. “Innerlijk is heel belangrijk”, schrijft ze terug. Maar uiteraard is uiterlijk voor Eloise ook niet helemaal onbelangrijk. ‘En pluspunten voor bruin en krullend haar.’

Betaalde post? eloisevanoranje
hoe gaat het ermee? ❤️
ik heb hier een ontzettend leuke @mettexrobin ketting aan

Gravin Eloise mag dan op Instagram en Tiktok van haar hart geen moordkuil maken als het nodig is bijt ze ook van zich af. Nadat ze recent liet weten dat ze geslaagd was voor haar eindexamen vwo werd door sommige van haar volgers gesuggereerd dat ze als Oranje haar diploma gewoon cadeau heeft gekregen en er niks voor heeft hoeven doen. ‘Let op uw woorden alstublieft’, schreef de dochter van Constantijn in haar Instagram Stories.


Bij een ander commentaar over dat “het niemand interesseert dat ze haar diploma heeft gehaald” schrijft Eloise: ‘U heeft het over een zeventienjarig meisje. Denk even na voordat u dit soort woorden plaatst.’

De oudste dochter van Constantijn en Laurentien haalde haar diploma op het Maerlant Lyceum in Den Haag. Het oudste kleinkind van prinses Beatrix ging naar dezelfde middelbare school als premier Mark Rutte. Eloise koos dus voor een andere, Haagse, middelbare school dan haar jongere nichtje Amalia. Zij besloot om haar middelbareschooldiploma te behalen op het Christelijk Gymnasium Sorghvliet.