Gouden Televizier-Ring 2023 gewonnen door OOGAPPELS (Rob de Nijs wint Televizier-Ring Impact 2023

0

De Gouden Televizier-Ring 2023 is gewonnen door Oogappels. De grappige, ontroerende en herkenbare serie weet wekelijks miljoenen kijkers te boeien en kreeg 39 procent van de stemmen. Oogappels bleef daarmeee B&B Vol liefde (RTL) en De Oranjezomer (SBS) voorbij. Voor het eerst in negen jaar gaat de Gouden Televizier-Ring naar een fictieserie. De cast van Oogappels nam de prijs donderdag in Koninklijk Theater Carré in ontvangst. “Ik wil vooral de geweldige cast bedanken, zonder hen kan ik helemaal niets”, zei regisseuse Will Koopman.

Steven & Jamie Kazàn hebben voor hun komische scripted reality show Road to Vegas de Televizier-Ring Jeugd 2023 gewonnen. De passie van Noa Vahle voor de sport wordt gewaardeerd door het publiek. Zij wint de Televizier-Ring Talent! Hélène Hendriks oogstte afgelopen zomer veel lof met haar eigen talkshow De Oranjezomer. Zij wint daarvoor de Televizier-Ring in de categorie Presentator.


Bertrie Wierenga wint de Televizier-Ring Acteur 2023. Niet alleen schitterde Bertie dit jaar in Goede Tijden, Slechte Tijden met een indrukwekkende rol, ook maakte ze een verpletterende indruk als Maria Magdalena in de musical The Passion.

In POLITIE 24/7 kijk je via bodycambeelden van agenten mee met meldingen uit heel het land. En dat kijkje achter de schermen wordt gewaardeerd met de Televizier-Ring Online-videoserie 2023.


Afscheidsconcert Rob de Nijs (Omroep MAX) wint de Televizier-Ring Impact 2023. Rikkie Kolle overhandigt de Televizier-Ring Impact 2023 aan de vrouw van Rob de Nijs voor het indrukwekkende afscheidsconcert van de muzieklegende. Zijn gezondheid liet het niet toe bij het gala aanwezig te zijn.