Pagina titel ...

Gossip Girl Leighton Meester gaat voor hoofdprijs bij verkoop van haar vrijgezellenwoning

0

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Gossip Girl Leighton Meester gaat voor hoofdprijs bij verkoop van haar vrijgezellenwoning!

Leighton Meester en Adam Brody trouwden vorig jaar in het geheim en blijkbaar bevalt het huwelijk voormalig Gossip Girl, de serie stopte in 2012, Meester zo goed dat ze het aandurft haar vrijgezellenwoning in Enico, een heuvelachtige buurt in het noorden van Los Angeles, in de verkoop te zetten. De Gossip Girl-actrice vraagt ruim ruim 2 miljoen euro voor het optrekje.

(Lees verder na de advertentie)

 

Als Leighton Meester de door haar gevraagde prijs krijgt dan maakt ze een leuk winstje, want ze kocht het pand, met een vloeroppervalk van bijna 300 vierkante meter, in 2011, voor 1.25 miljoen dollar. De fors hogere vraagprijs lijkt mede gebaseerd op het feit dat Leighton het uit 1948 daterende huis een opknapbeurt gaf na aankoop. Nu zijn er bijvoorbeeld verborgen luidsprekers in het plafond en een up to date beveiligingssysteem.

Wie twee miljoen euro neertelt krijgt vier slaapkamers en badkamers, een relatief kleine ontvangsthal, een eetkamer en een woonkamer met open haard. De sneeuwwitte keuken met roestvrijstalen apparatuur is middels een bar van de woonruimte gescheiden.

De weelderig aangelegde achtertuin heeft, naast plavuizen terrassen, een eet en zithoek. Achter het huis een terras op een houten vloer, een zoutwater zwembad, een spa, een bar en een barbecue.

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0
HollywoodHuizen

GRATIS
BEKIJK