Gordons meest recent liefde Jeffrey ‘ernstig toegetakeld’ na avondje stappen

0

Gordons meest recente liefde, Jeffrey de Visser, is ernstig toegetakeld na een avondje stappen. Op foto’s is te zien dat Het hele gezicht van Jeffrey ernstig is toegetakeld. De hele linkerkant van zijn gezicht is bebloed, gezwollen en blauw, paars en rood. Zijn linkeroog zit bijna dicht.

Dat Jeffrey ernstig is toegetakeld na het uitgaan meldt showbizzwatcher Yvonne Coldeweijer op haar Instagram. “Ik heb van een spion foto’s ontvangen met daarop het gezicht van Jeffrey de Visser, de recente ex van Gordon.” Het ziet er heel erg slecht uit, aldus Yvonne. “Tot mijn spijt is het hele gezicht van Jeffrey ernstig toegetakeld. De hele linkerkant van zijn gezicht is bebloed, gezwollen en blauw, paars en rood. Zijn linkeroog zit bijna dicht. Hij heeft de foto’s van zichzelf gemaakt. Op de ene foto staat hij voor een muur en op de andere ligt hij op een wit kussen.”


Jeffrey plaatste woensdagavond, vlak voordat hij zou zijn mishandeld, nog filmpjes van een vrolijk feestje. “De familie van Jeffrey is heel erg bezorgd, want er is na gisteravond niks meer van hem vernomen. Ze hebben het vermoeden dat Jeffrey gisteravond na een avondje stappen in de Reguliersdwarsstraat het slachtoffer is geworden van homohaat.”

Later op de dag bracht Yvonne goed nieuws: “Jeffrey is gelukkig terecht! Hij is niet meer in het ziekenhuis en wil gewoon even rust nemen op dit moment. Zelf heb ik Gordon ook even gesproken en die is zich natuurlijk helemaal rot geschrokken en is ook zeer bezorgd over hem. Beterschap Jeffrey!”