Pagina titel ...

BINNENKIJKEN – GORDON haalt zijn villa uit de verkoop die ook niemand wil huren op Airbnb

0

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Gordon heeft zijn villa in Blaricum maar weer uit de verkoop gehaald. Niemand lijkt bereid de door de zanger gevraagde € 2.895.000 te betalen. Wel staat het stulpje nog te huur op Airbnb. Niet meer voor €1250 per nacht, maar voor slechts €950. Alleen is het aantal boekingen nog altijd NUL.

(Lees verder na de advertentie)

 

Als geld de reden is geweest dat GORDON zijn huis in Blaricum op Airbnb zette voor €1250 per nacht dan komt hij van een koude kermis thuis. Na ruim drie maanden op de verhuursite heeft nog niemand toegehapt om in Gordons villa met Hollywood Glamour, zoals de zanger zelf meent, een nachtje te slapen. En boekingen voor de toekomst zijn er ook al niet… Ook niet nu de zanger recent de prijs met maar liefst €300 per nacht verlaagde tot €950.

Hollywood glamour in Holland staat er boven de advertentie en het is Gordon zelf die zijn villa op de site van Airbnb aanprijst. “Vlakbij Amsterdam is dit prachtige huis te vinden. In een grote tuin vlakbij een natuurgebied, staat deze romantische villa met een binnenzwembad en een fitnesszaal onder het huis, zodat je nooit meer weg wilt!” Op de verhuursite gebruikt de zanger zijn echte naam: Cornelis.

Een nachtje slapen, met maximaal zes man/vrouw, kost €7250, want Gordon rekent 1250 euro per nacht met een minimum van vijf nachten. Tussen 1 juni en 1 september is dat zelfs zeven nachten. Maar bijna twee maanden nadat de villa van de zanger op Airbnb werd gezet heeft er nog niemand toegehapt. €1250 blijkt toch een beetje veel voor een nachtje slapen…

Dat Gordon zijn villa op Airbnb heeft gezet leek al aan te geven dat het met de verkoop niet zo wilde vlotten.

Gordon kocht de villa in Blaricum 17 jaar geleden, in 1999 voor ruim 1.2 miljoen euro. Met een vraagprijs van 2.9 miljoen zou hij dus een leuke winst te maken, maar helaas voor de zanger rust er na de verbouwing in 2005 een hypotheek op de villa van 3.250.000 euro. Een verlies van minimaal 350.000 euro was dus al zeker.

De villa van Gordon heeft een woonoppervlakte van 429 vierkante meter en telt acht kamers, 2 badkamers, 3 aparte toiletten, 2 ligbaden en 2 douches. Onder het huis is een riant, verwarmd zwembad, gekoppeld aan een ozon zuiveringsinstallatie. Verder is er een bar, een doucheruimte en een aparte wc. Boven u een sterrenhemel met veel licht via de openslaande pui naar een unieke fitness-room met optimale daglichttoetreding. Een prettige, besloten en lichte ruimte. De achtertuin, gelegen op het zuidwesten, is 875 vierkante meter.

BINNENKIJKEN in Gordons appartement in Amsterdamse P.C Hooftstraat (en dat is een stuk kleiner dan zijn villa in Blaricum…)

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0
HollywoodHuizen

GRATIS
BEKIJK