Gordon zet advocaat op Gerard Joling die hem beschuldigt van drugs en drankmisbruik

0

Gordon is helemaal klaar met Gerard Joling, Na Jolings bewering dat Gordon weer aan de drank en drugs zou zijn heeft Gordon nu een advocaat in de arm genomen.

In een statement aan Shownieuws zegt Gordon: “Ik vraag mij werkelijk af waar men mee bezig is? De wereld staat in brand en het gaat over mijn hond?. Gordon reageert op de uitspraken die zijn voormalig vriend deed. Joling zei o.a. dat Gordon al vier honden heeft gehad en dat hij bang is dat Goor ook hondje Toto binnenkort zat is. Volgens Gordon onzin. “Ja ik heb eerder honden gehad een labrador veertien jaar lang, twee Engels bulldogs en een chihuahua. Na mijn afkickperiode en de gewelddadige overval vorig jaar heb ik op aanraden van mijn therapeut een hondje genomen. De band die ik nu al heb met Toto is onbeschrijfelijk leuk. De beste beslissing ooit!”


Maar dat Gerard zegt dat Gordon weer aan de drugs zit schiet hem ook in het verkeerde keelgat. “Ik ben in herstel en zal dat mijn hele leven blijven en ben dit jaar heerlijk clean begonnen. Er circuleren diverse filmpjes rond op internet van een ladderzatte meneer Joling die mij afgelopen 24 uur weer zijn toegestuurd. Ik zou eerst mijn eigen drankprobleem eens benoemen alvorens je kwetsende en onnodig grievende uitspraken doet aan het adres van een persoon die er tenminste openlijk voor uitkomt.”

Gordon heeft advocaat Versteeg ingeschakeld. “Ik heb mijn advocaat Mr Jaap Versteeg opdracht gegeven de media in rechte te betrekken. Vanaf morgen start hij met een bodemprocedure of de smadelijke lasterlijk uitlatingen aan mijn persoon nu voor eens en voor altijd te stoppen.”