Gordon wil (weer) vrouw en kinderen: ’Ik zou best een leuke papa zijn’

0

Gordon wil (weer) vrouw en kinderen. De presentator en zanger, die twee jaar geleden al eens een draagmoeder zocht, denkt opnieuw na over een gezin. “Ik zou het leuk vinden om wat achter te laten. Ik heb er vaak genoeg over gedacht. Ik zou het ook heel leuk vinden en ik denk dat ik het kan ook. Ik zou best een leuke papa zijn”, aldus Gordon. „Mijn leven zou er veel meer op ingericht zijn dan ooit tevoren.”

Johnny gaat vanavond in de nieuwe aflevering van Waar is de Mol? op SBS6 op pad met Gordon. De zanger vertelt in het programma over zijn zoektocht naar de ware liefde.  Gordon, die al tientallen jaren vooral relaties heeft met mannen, houdt de optie voor een vrouwelijke geliefde nadrukkelijk open. “Het gaat meer om de persoon, dus het zou ook een vrouw kunnen zijn. Misschien is dat wel de oplossing.”


Ook wordt duidelijk  dat Gordon een serieuze kinderwens heeft. “Ik ben twee jaar geleden bezig geweest met een draagmoeder, maar dat had toen niet gekund. Nu zou dat echt wel kunnen.” Ook een eventueel nieuw draagmoederschap komt ter sprake. De aflevering is overigens wel ruim voor de overval op Gordon van twee weken geleden opgenomen.

Weekend hoofdredacteur Bert Ettekoven vindt de kinderwens van Gordon overigens niet zo’n heel goed idee zei hij in Shownieuws:  Bart. “Ik weet niet of kinderen een goed idee is. Hij heeft ooit een hond gehad en die werd na twee weken bij z’n beste vriendin gedropt, dus ik weet niet of het nou heel handig is om kinderen te nemen. Dat is wel een heel grote verantwoordelijkheid.”


Gisteren vertelde Gordon dat hij denkt dat zijn tien jaar geleden overleden moeder hem door de nasleep van die overval heeft gesleep. Op Instagram schrijft Gordon bij foto’s van zijn moeder: “Vandaag precies 10 jaar geleden maar voelt als gisteren, helemaal nu. Onuitwisbare mooie herinneringen aan haar grappen en grollen. Haar droomwens om naar Las Vegas te gaan uit laten komen en haar legendarische bezoek aan Moskou waar ze mij supporte met Shine.”

Dan: “Mijn mama was er een met een handleiding maar wat heb ik haar meer dan ooit nodig. Volgens mij heeft ze me weer gered twee weken geleden, dat weet ik wel zeker. Dus vandaag zal ik stil zijn, weer kind zijn om haar te laten weten hoe onmetelijk ik haar mis. Forever.”