Gordon wil iets achterlaten op aarde: ‘Een kind zou mijn redding kunnen zijn’

0

Gordon wil iets achterlaten op aarde als hij sterft. En dan bedoeld de zanger geen plaat, maar een kind door hemzelf verwekt… “Als het zo moet zijn dat ik nog vader mag worden, dan zou ik dat heel leuk vinden. Ik sluit het niet uit. (…) Ik denk dat het wel eens mijn redding kunnen zijn.”

Gordon (52) heeft zich alten interviewen door Robbert Rodenburg (22) voor zijn YouTube-serie ‘Open Kaart’. En wat blijkt: Gordon wil een kind om iets achter te laten na zijn dood. Het is overigens niet voor het eerst dat Godon zijn kinderwens uit. Twee jaar geleden had het zelfs niet veel gescheeld of de zanger was vader geworden. “De afgelopen jaren heb ik er steeds vaker over nagedacht. Ik heb twee jaar geleden zelfs een draagmoeder gevonden, maar dat heb ik afgeblazen, omdat ik vond dat mijn leven er niet geschikt voor was. Nu is dat een heel ander verhaal.”


“Het feit dat ik straks deze aarde ga verlaten en niks achterlaat vind ik wel een harde gedachte. (…) Als het zo moet zijn dat ik nog vader mag worden, dan zou ik dat heel leuk vinden. Ik sluit het niet uit. (…) Ik denk dat het wel eens mijn redding kunnen zijn. Dan word je je bewust van het feit dat de onvoorwaardelijke liefde toch echt bij je kind ligt en niet bij iemand anders.”

Gordon sluit dan ook een nieuwe relatie niet uit. “Ik zou het leuk vinden, maar het heeft geen prioriteit. Elke man was de liefde van mijn leven.Als het me overkomt zou ik het heel leuk vinden. Als ik ouders van kinderen spreek, dan zeggen ze allemaal dat een kind het mooiste op de wereld is. (…) Als het zo mocht zijn, dan is het meer dan welkom.”


Gordon zegt wel dat hij geen jonge mannen meer wil: “Liever niet meer onder de 30 jaar. Maar ik heb nu wel een hele leuke jongen uit Kaapstad die ik heel leuk vind.”

Share.