Gordon bevestigt liefde voor Jeffrey (en die is ‘maar’ 29 jaar jonger)

0

(Beeld: Instagram Jeffrey/RTL)

Gordon is maar weer eens verliefd. Dit keer op Jeffrey die met zijn 25 lentes 29 jaar jonger is dan d 53-jarige Gordon. OM de liefde te vieren is het stel naar Zuid-Afrika vertrokken en heeft Gordon al besloten dat Patty Brard ze in de echt verbindt.


Na de eerdere berichtgeving in Shownieuws bevestigt de presentator vandaag aan Patty Brard dat hij een relatie heeft met Jeffrey. Hij komt uit Den Haag en studeert nu. Hij heeft een opleiding tot schoonheidsspecialist gedaan en werkt in een Haags luxe warenhuis.

Patty Brard vertelde vrijdagavond in Shownieuws uitgebreid te hebben gesproken met haar goede vriend Gordon. Volgens Brard vertelde Gordon apetrots aan haar dat de 29 jaar jongere Jeffrey uit Den Haag en hij smoorverliefd op elkaar zijn. Ze zijn nu een maandje samen en hebben onder andere tripjes gemaakt naar Florence en Venetië.


Gordon schreeuwt als vanouds de liefde daarom nu weer van de daken. Hij en Jeffrey kijken samen aan hoe het in de toekomst gaat lopen. De twee zijn nu samen in Zuid-Afrika, waar Gordon al jaren komt. Het is ook het land waar hij afkickte van zijn drank-en drugsverslaving.

Barard zegt overtuigd te zijn dat Gordon wéér dezelfde fouten maakt. “Hij is beeldschoon, maar er zit toch wel een heel groot leeftijdsverschil in. Ik zei: ‘Ga je nou weer in deze valkuil vallen?’

Wat inmiddels vast staat is dat Patty de mannen gaat trouwen. “Ik ga ze trouwen. Dat is me vandaag al gevraagd. Ze zijn in een maand tijd al in Florence en Venetië geweest. Nu zitten ze in Kaapstad. Daar moet natuurlijk Dubai nog bij komen, want ze gaan emigreren. Maar nu komt deze 24-jarige hunk ertussendoor.”

“Ik ben verliefd, hij is verliefd, we hebben het superleuk samen”, zegt Gordon tegen Brard. “Wat moet ik dan doen? Omdat dit niet in het plaatje past? Moet ik het aan mijn neus voorbij laten gaan omdat het al 100.000 keer fout is gegaan?” Patty: “Toen dacht ik: ja, weet je, hij heeft gelijk.”