GORDON pikt kritiek ANGELA DE JONG niet: ’Zure takketrol met dikke reet!’

0

Je roept het over jezelf af als je kritiek hebt op de tegenwoordig in Dubai wonende Gordon. Dat wist tv-recensente Angela de Jong natuurlijk ook, maar desondanks noemde ze Gordon een ‘narcistische kleuter‘ na zijn optreden in Boerderij Van Dorst. En dat weet je dat je hard aangepakt wordt door de zanger.  Heel hard….

Het tv-optreden van Gordon in de kijkcijferhit Boerderij Van Dorst heeft Angela zondagavond niet bekoord. Maandag noemde ze Gordon in haar veelgelezen column in het AD een ‘narcistische kleuter‘ genoemd. Gordon: “Ik dacht al: waar blijft ze nou, die zure takketrol van het AD (Algemeen Dieptepunt), maar daar is ze hoor! Ze kon niet wachten om weer een heerlijk negatief stuk over me te schrijven en heeft zelfs haar Franse kaasjes en chips aan de kant gegooid om haar venijn weer los te laten”, schrijft hij op Instagram.


‘Walgelijk,’ noemt Gordon het. “Het wordt een beetje zielig nu, Angela, en gaat mensen ook opvallen dat je alleen maar negativiteit kan ontdekken in mijn verschijning. Je hebt jezelf al enorm voor lul gezet laatst (en dan heb ik het niet over dat shot van achteren bij Even Tot Hier van je enorme dikke volgevreten reet) maar met je ‘recensie’ over Down the Road.”

“Dat programma dat een tweede seizoen krijgt en in de race is voor de Ring. Ik moet om je lachen maar ik vind je ook gevaarlijk en wel hierom. Je misbruikt je machtspositie om je columns te gebruiken voor persoonlijke wrok.”


Angela dan ook, volgens de zanger, écht veel te ver. “Veel erger nog: je zaait haat en negativiteit, dag in dag uit, in een maatschappij die al enorm onder druk staat. Je vertoont je in programma’s waar je helemaal niet thuishoort en gaat mij beschuldigen van narcisme en mediageilheid? Ik hou voor niemand meer m’n mond en zeker voor jou niet.”

Gordon eist dat de hoofdredactie van Angela’s krant, het AD, ingrijpt. “Ik vind wel dat je teruggefloten moet worden door je hoofdredacteur en dat die je erop wijst dat je een voorbeeldfunctie hebt en je moet stoppen om mensen willens en wetens kapot te willen maken. Ik loop inmiddels 35 jaar mee in dit vak en wens niet meer zo respectloos aangesproken te willen worden door een troela zoals jij die denkt daarmee weg te komen.”

Tot slot schrijft Gordon: “Dus laat aan je kinderen zien dat je ook een goed mens kan zijn in plaats van de enorme trut die je tentoonstelt keer op keer en doe je werk nou eens goed! Ps, groetjes uit Dubai en als je dieettips wil? Ga een jaar paardrijden op een Fries molenpaard! DAN HEB JE GOUDEN TV!!!”

Niet alleen Angela de Jong had overigens kritiek op het optreden van Gordon in boerderij van Dorst. “Gordon komt dan ‘first class’ aangevlogen en dat taalgebruik… Hij moet het allemaal zelf weten, ik vind het prima, maar om het dan meteen weer ‘fist class’ te noemen… Dan denk ik: dan begint dat hele repertoire weer met al die ordinaire grappen. Die zijn ook weer terug van weggeweest zodra hij uit dat vliegtuig stapt”, sneerde Evert Santegoeds in Shownieuws.

Santegoeds schrok ook van Gordons opmerking dat hij het acceptabel vindt om dertig dagen per jaar een terugval in zijn drank-en drugsverslavingen te hebben. “Hij vertelt dat hij zo’n dertig keer per jaar de fout in mag gaan. Dat is elke tien dagen, hè? Aan de drank, drugs en lekker je gang gaan. Bij de Jellinek houden ze er andere maatstaven op na als je zegt dat je clean bent.”