GORDON onvlucht Zuid-Afrika voor verleidingen DRANK & DRUGS en vierde JAARWISSELING in zijn voor 3.25 MILJOEN te koop staande villa.

0
Beeld: Funda/Kapelle onroerend goed Laren
De verleiding van drank & drugs hebben Gordon doen besluiten vlak voor de Oud & Nieuw-viering uit Zuid-Afrika, waar hij vakantie vierde, te vluchten. De zanger vierde de jaarwisseling, waarschijnlijk voor de laatste keer, in zijn voor 3.25 miljoen te koop staande villa in Blaricum.

De Kerstdagen vieren in Kaapstad heeft Gordon, die dit jaar in een Zuid-Afrikaanse kliniek afkickte van drank & drugs, overleefd, maar de zanger vreesde dat de jaarwisseling in Kaapstad vieren weleens zou kunnen betekenen dat hij voor de verleidingen van de drank& drugs zou bezwijken. Dus stapte hij op op het vliegtuig richting Nederland om de laatste uren van 2019 in eigen land door te brengen. “Op de valreep terug naar huis!”, laat hij zijn fans via Instagram weten.


Ook schrijft hij: “Heel eerlijk? Echt heel moeilijk om hier sober te blijven, dus beter naar mijn veilige haven bij mijn familie en vrienden.”

Dus vierde hij de jaarwisseling in zijn -weer- te koop staande villa in Blaricum, die hij kocht in 1999 voor omgerekend €1,2 miljoen. In 2013 probeerde hij al eens de villa te verkopen, maar de krappe €3 miljoen die hij wilde hebben lokte geen kopers. Dus haalde hij het huis weer uit de verkoop. In 2016 probeerde hij het nogmaals voor een kleine €2,9 miljoen, maar andere maal kwam er geen bod. Nu – iets meer dan twintig jaar na aankoop – wil Gordon er dus €3.25 miljoen voor hebben.


‘Gelachen, gehuild, gefeest, gedanst op deze bijzondere plek. Maar het is tijd voor verandering en een ander leven. En daarom ook met trots verkoop ik een stuk van mijn energie die dit huis zo te gek maakt,’ zo prees Cornelis Heuckeroth zijn stulpje op Facebook aan.

Voor die ruim drie miljoen krijgt u acht kamers, waaronder drie slaapkamers en twee badkamers en een jacuzzi. Daarnaast is er ook nog een binnenzwembad, compleet met bar, in de kelder van het huis. Ook is er een fitness-ruimte. De achtertuin is 480 vierkante meter groot en ligt op het zuiden.

Gordon zelf: ‘Hier gaan andere mensen gelukkig worden, dromen en een toekomst opbouwen. Dus met gepaste trots neem ik afscheid van dit icoon in mijn leven om verder te kunnen naar mijn nieuwe bestemming. Ik dank je hartelijk geweldig lief krankzinnig gaaf huis en vergeten zal ik je nooit. Wie wordt de nieuwe eigenaar?’