Gordon na kritiek op kopen puppy van Albert Verlinde: ‘Sodemieter op!’

0

Dat Albert Verlinde heeft gesuggereerd dat hij zijn hondje Toto slechts heeft genomen om in het nieuws te komen is bij de zanger in het verkeerde keelgat geschoten.  “Sodemieter op!”, is de reactie van Gordon.

Dat Albert Verlinde Gordon een aandachtstrekker vindt is niet nieuw. Zo suggereerde Verlinde dat Gordon de overval in zijn woning, afgelopen zomer, misbruikte om in de schijnwerpers te komen. En vorige week zei Verlinde in Shownieuws te twijfelen of Gordon wel echt van zijn puppy Toto houdt of dat het het hondje slechts heeft aangeschaft ‘omdat hij er publiciteit mee genereert’.


Gordon reageert bij Radio 538 met: “Ik zal je vertellen: ik vond het zó misselijkmakend. Ik heb hem ook een bericht gestuurd van: ‘Sorry hoor, maar als je dit soort dingen gaat denken… We kennen elkaar al zo lang. Dat ik een hond ga nemen voor de publiciteit?!’” Vervolgens zegt hij:  “Moet ik hier dan rijker of beroemder van worden?! “Dan denk ik: sodemieter op, man.”

De zanger zegt dat hij hondje Toto genomen heeft op doktersadvies. “Ik heb natuurlijk niet het makkelijkste jaar achter de rug en een van de dingen die mijn therapeut zei was: ‘Waarom neem je geen hond?’ Toen dacht ik: ja, dat is eigenlijk een heel goede oplossing. Daar kun je al je liefde aan geven.”


En liefde krijgt toto volgens Gordon: “Er ligt geen coke meer op de grond bij mij in de keuken, dus hij kan gewoon veilig rondsnuffelen. Weet je dat ik hem eerst Geer wilde noemen? Maar dan moet je de hele dag die k*tnaam roepen.”