Gordon lanceert eigen magazine (15 euro!) met tips om clean en gemotiveerd te blijven

0

Gordon lanceert een eigen, eenmalig, tijdschrift. In het 132 pagina’s tellende GRDN blikt Gordon ook terug op zijn afkickproces. “Het is nu bijna twee jaar geleden dat ik afkickte van drugs. Vanaf dat moment is mijn leven veranderd en zit ik veel lekkerder in mijn vel.” In GRDN, met 15 euro ook direct een van de duurste tijdschriften van Nederland, staan dan ook diverse tips om clean en gemotiveerd te blijven.

“Ik heb alles al gedaan in de afgelopen 30 jaar, maar een eigen magazine stond nog op mijn lijstje!”, aldus Gordon op Instagram. Het voorlopig eenmalig magazine zal volgens hem inspireren en ’een stukje vreugde geven in deze bizarre tijd’.


“In dit kroonjaar dan eindelijk de GRDN eenmalig en uniek! Na een jaar vol Corona gedoe vind ik dat het tijd is wat liefde, gezelligheid en moois de wereld in te sturen. () Daarom maken we een heel tof magazine, om jou te inspireren en een stukje vreugde te geven in deze bizarre tijd. Hoe blijf je clean? Wat motiveert en wat niet? Wat als je terugvalt? Maar nog veel meer thema’s waar ik gek op ben, eten, reizen, genieten en vooral heel veel dankbaarheid!”

“Interessante verhalen delen en entertainen zijn mijn passies. We maken dit magazine met een klein supergemotiveerd team en we hebben er bewust voor gekozen mijn magazine alleen via mijn eigen site te verkopen.”


Verder komen thema’s als reizen, dankbaarheid en noviteiten aan bod. Het magazine komt uit op 6 juli.

Share.