Gordon heeft corona: opnamen 100 Jaar Jong stopgezet

0

Gordon heeft corona. Het draaien voor zijn programma 100 Jaar Jong is stopgezet nu de presentator in thuisquarantaine zit.

“Voor de producties van onze programma’s worden de RIVM-richtlijnen en die van het actuele Protocol Audiovisuele sector strikt opgevolgd. In sommige gevallen, zoals voor het programma 100 Jaar Jong, gaan wij verder dan het protocol en testen voorafgaand aan de opnames op Covid-19. Ondanks dat presentator Gordon geen klachten vertoonde, bleek zijn uitslag afgelopen week helaas positief.


In het kader van de geconstateerde besmetting zijn alle door het RIVM voorgeschreven voorzorgsmaatregelen richting de contacten van de presentator genomen. Op dit moment gaat het goed met Gordon, hij zit in thuisquarantaine en vertoont nog steeds geen klachten”, aldus een woordvoerder van SBS6.

Begin vorige maand heeft Gordon zich ook al laten testen. “Covid-19-test voor ik weer ga draaien met de oudjes!”, schreef hij op Instagram. “Ik wil het zekere voor het onzekere nemen. Want ik ga weer draaien voor 100 Jaar Jong.”