Gordon haalt uit naar vrouw die twijfels heeft over zijn hondje: ’K*twijf opzouten!’

0

Gordon mag dan helemaal in de wolken met zijn nieuwe hondje Toto er zijn volgers van de zanger op social media die twijfelen of Gordon wel het beste baasje is van de puppy buldog. En daar is Gordon  niet van gediend. Dan ben je al snel een ‘k*twijf’…

Op Instagram deelt Gordon sinds hij hondje Toto heeft menig foto van het beestje. Zo laatste Gordon gisteren, maandag, een foto waarop te zien is dat hij Toto een kusje geeft. ‘Kusjes geven en slapen dat is wat @toto_fromgordon doet! Mijn hart stroomt over van geluk!’, schrijft hij erbij.


Dat leidt tot veel positieve reacties, maar ook tot een paar negatieve. Hoewel de 52-jarige zanger veel positieve reacties ontvangt, zijn er ook volgers die minder leuk reageren. en dei negatieve reacties schieten Gordon duidelijk in het verkeerde keelgat.

Bijvoorbeeld als iemand reageert met:  ‘De zoveelste hond in de rij, wanneer moet hij weer weg?’ Die reactie pikt de zanger dat niet en reageert met: ‘Ubergutmensch oftewel k*twijf opzouten.’ Iemand anders schrijft ‘Smerig’.  Opnieuw haalt Goor flink uit. ‘Je moeder’, luidt zijn respons.


Gordon heeft de Franse bulldog sinds afgelopen zaterdag in huis. Het beest heeft inmiddels ook een eigen Instagramaccount met meer dan 50.000 volgers.

Ook Albert Verlinde vraagt zich al af of Gordon wel echt van zijn nieuwe hondje houdt of dat hij hem alleen heeft genomen voor de publiciteit. Verlinde in Shownieuws: “Ik hoop wel – en dat is toch een beetje de kritische noot – dat hij het ook voor zichzelf leuk vindt. Het is natuurlijk een verschil of je een hond leuk vindt omdat je er lekker mee kunt wandelen en kroelen of dat je hem leuk vindt omdat je er publiciteit mee genereert.”

Gordon Heuckeroth ‘versleet’ eerder, 4 versleten. Zijn laatste hond Reus voor Toto, een chihuahua, deed  hij in 2013 weg omdat het dier, volgens de zanger, gedragsproblemen had. “Het beestje had last van niet af te leren gedragsproblemen”, liett Gordon weten aan het AD. “Mogelijk heeft de fokker, die hetzelfde postuur heeft als ik, haar op jonge leeftijd geslagen. Dat is het hondje kennelijk nooit vergeten.”

Gordon was eens met Reus te gast in Life4You en liet toen een hondenfluisteraar contact zoeken met Reus. Daar zou de chihuahua hebben gezegd wisselende richtlijnen te ontvangen van haar baasje….