GORDON brandt BORSATO af: ‘Om zoiets te doen is wel het laagste station wat je kunt bereiken’

0

Gordon zegt hij hij al jaren wist van het, seksueel, grensoverschrijdend gedrag van zijn collega Marco Borsato. Hij stelt ook dat hij de aangifte van een nu 22-jarige vrouw die beweert als minderjarige misbruikt te zijn door Borsato gelooft. “Ik ga ervan uit dat dat meisje het allemaal niet verzint.” Voor Gordon heeft Borsato dan ook afgedaan. “Om zoiets te doen is wel het laagste station wat je kunt bereiken.”

Ook Gordon heeft zich nu uitgesproken over de aangifte van een nu 22-jarige vrouw die Marco Borsato beschuldligt vanwege onzedelijke betasting. Gordon beweert dat hij al jaren geleden geruchten heeft gehoord over grensoverschrijdend gedrag van zijn collega-zanger.


In de podcast Geroezemoes zegt Gordon geschrokken te zijn van het nieuws over Borsato. “Ik wist het al een paar jaar en ik geloofde het in eerste instantie niet. Ik dacht: dat waait wel over. Ik schrok eigenlijk van het feit dat het naar buiten kwam. Ik dacht meteen: jezus is het dan toch waar? Het blijkt dus wel waar te zijn, dus dat is een hard gelach.”

Gordon denkt ook dat de vrouw die de aangifte heeft gedaan tegen Borsato de waarheid spreekt en zegt het nooit van Borsato te hebben verwacht. “Zoals ik Marco ken, denk ik dat ik met vele mensen kan zeggen dat ik heel veel dingen van hem had verwacht, maar dit niet. Heel pijnlijk om dit te horen.” Hij haalt ook uit “keihard naar zijn collega Borsato als hij zegt “Om zoiets te doen is wel het laagste station wat je kunt bereiken.”


Midden december deed een 22-jarige vrouw aangifte tegen Borsato wegens ‘onzedelijke betastingen’ toen zij nog minderjarig was. Volgens de vrouw zou ze jarenlang door Borsato zijn misbruikt. De zanger reageerde op de aantijgingen van de vrouw door zelf naar het OM te stappen en om een onderzoek te vragen. Borsato ontkent de de beweringen van de vrouw dan ook. Het onderzoek van het OM loopt nog altijd.

In de podcast vertelt Gordon ook dat er is een kans is dat we het duo Geer en Goor herenigd wordt. Joling en hij hebben elkaar kort geleden voor het eerst weer gesproken, zo laat Gordon weten. Als Goerezemoes- presentator Fawry zegt: ‘Dus wie weet ooit nog eens Geer en Goor samen’ reageert Gordon met: “Ik zal je een ding vertellen: als het ooit gebeurt, dan is het echt het finale seizoen. Dan ga ik erover nadenken.” Daarvoor moet nog wel het één en ander afgehandeld worden.”

Er zijn volgens Goor veel ‘nare dingen’ gezegd door Joling de afgelopen jaren. “Ik zou bijvoorbeeld een cameraploeg hebben uitgescholden op Ibiza, maar dat heeft hij dus gedaan. Dus dat heeft hij volledig omgedraaid.”