GORDON aan de dood ontsnapt na stoppen met spuiten

0

Gordon is de dood ontsnapt nadat hij op eigen houtje gestopt was het spuiten van insuline. “Ik ben gestopt met insuline spuiten en heb dat bijna moeten bekopen met de dood.”

Na maandenlang diëten is Gordon vele kilo’s afgevallen. Reden voor de zanger om te stoppen met het spuiten van insuline tegen zijn diabetes. En dat is hem bijna fataal geworden.


Gordon op zijn Instagram. “Afgelopen maand was een moeilijke: rugblessure en een enorme terugval qua diabetes… Lekker naïef om te denken: als je zoveel afvalt, dan is je diabetes weg. Niet dus. Heel dom gestopt met insuline spuiten (op eigen initiatief) en het bijna moeten bekopen met de dood vorige week.”

“Enorm geschrokken en dus gelijk weer in een strak schema met spuiten en eten. Wat dus betekent dat je weer aankomt door de insuline en dat is frustrerend.”


De kilo’s vlogen er bij Gordon dankzij een streng carnivoordieet gevolgd, waarbij hij vlees bij zijn ontbijt verorberde. “Het carnivoordieet heeft enorm geholpen, maar is te eenzijdig om lang vol te houden. Ik combineer het nu gewoon met wat groente en fruit. Ik eet zo min mogelijk koolhydraten, maar ik heb ze ook nodig om m’n bloedsuiker te stabiliseren. Ingewikkeld allemaal, maar dat is diabetes: een sluipmoordenaar. Ik wil nog een tijdje mee en met deze levensstijl en dit voedingspatroon ga ik dat redden.”

Gordon heeft Dubai verruilt voor het luxeresort Chiva-Som in het Thaise Hua Hin. “Voel me echt super goed en hier in Thailand zijn het de laatste (ki)loodjes ook al ben ik echt tevreden met mijn resultaat nu. Het beetje buik zal ik blijven houden, maar is oké en aanstaande zaterdag probeer ik de -25 kilo aan te tikken! Ik ga morgen vragen beantwoorden op mn Insta, dus hou die in de gaten! Sa wadi ka!!”