GOEDELE LIEKENS neemt O-shot (1000 euro) voor beter orgasme

0

Goedele Liekens hoopt op beter, intenser, natter, langer en bovenal een ultiem hoogtepunt. Om dat allemaal te bereiken heeft ze voor duizend euro vaginaal een O-shot laten inspuiten. Die O staat overigens voor orgasme.

Goedele Liekens omschreef het op de Belgische radio zo: “Een ‘o-shot’ is iets wat ze vaginaal inspuiten. Ze trekken bloed en halen er extra bloedplaatjes uit en dat injecteren ze vaginaal en rond je clitoris en dat heeft een soort regenererend effect. Het bestaat ook voor de penis. Dat heet dan een ‘p-shot’. Ik sprak iemand die het ook had laten doen en die zei dat het dan lekker sappig en vochtig is. Ik kan zelf nog niets zeggen over het effect want het is nog niet lang genoeg geleden. Maar de vrouw die ik sprak was daar zeer happy over.”


Goedkoop is een O-shot niet. Prijzen variëren van 300 tot 500 euro per injectie. Je hebt twee à drie injecties nodig zijn voor optimaal  resultaat. De behandeling zelf duurt slechts enkele minuten.

In haar column in de Belgische krant Het Laatste Nieuws schrijft Goedele: “Ik dacht: ik geef mezelf eens een spannend Valentijnscadeau! En ook: alles voor de wetenschap. Ik móét alles testen, hè.” Liekens pende ook nee wat de behandeling in hield. “Ze nemen bloed af en centrifugeren het om de bloedplaatjes eruit te halen. Bloedplaatjes zorgen voor heling en groei. En dan spuiten ze die in je vaginale wand en rond de clitoris. Het zorgt voor regeneratie, een betere doorbloeding en gevoeligheid, en het helpt bij vaginale droogte en branderigheid. Let’s do it, dacht ik!”


Enig minpunt voor Goedele was de naam O-shot. “O staat voor ‘orgasme’. Alsof je daarmee zal klaarkomen. Sorry, daarvoor heb ik te lang gestudeerd. Ik geloof wel in het placebo-effect: doordat je het hebt laten doen, ga je je heel erg concentreren op wat je daarbeneden voelt. En dat is net waar te weinig vrouwen mee bezig zijn – eerder met ‘Ik moet mijn buik intrekken’. Die aandacht verhoogt natuurlijk je plezier.”

En nu is het wachten voor Goedele. “Soit. Ik heb het dus gedaan. En nu wacht ik tot mijn lijf in volle versnelling gaat! Voor effect moet je zes weken wachten. Wordt vervolgd. Al ga ik niet aan jullie neus hangen wat het met mijn seksleven doet.”