GOEDELE LIEKENS breekt met haar Nederlandse advocaat Edwin (‘weer klaar om volop te gaan ontdekken’)

0

Goedele Liekens (60) is niet langer samen met Edwin, de Nederlandse advocaat met wie ze sinds 2022 een relatie had. De politica blijft echter niet bij de pakken zitten, want ze is niet van plan de rest van haar leven alleen te spenderen. “Ik wil volop gaan ontdekken. Daar is de zomervakantie ideaal voor, toch?”

Goedele Liekens verscheen in oktober 2022 met een nieuwe man aan haar zijde. In het begin van het jaar vertelde ze aan het Vlaamse Dag Allemaal dat hij Edwin heet en dat hij een “mooie jongere man” is die als advocaat in Nederland werkt en woont. Ze werden aan elkaar voorgesteld door vrienden. De afstand en het feit dat Edwin ook kinderen heeft, maakten de situatie wel ingewikkeld, zei Liekens toen al.


Te ingewikkeld. LIekens laat in Dag Allemaal weten dat ze opnieuw op de markt is. “Ik ben meer dan tien jaar gescheiden, had een lange relatie met een Limburger en onlangs deed ik nog eens een poging”, vertelt ze. “Ik wil niet de rest van mijn leven alleen blijven, het is aangenamer met twee. Ik wil dus volop gaan ontdekken. Daar is de zomervakantie ideaal voor, toch? ”