Gloria Estafan wil 38.2 miljoen dollar winst maken bij verkoop villa op Star Island!

0
Tip voor iedereen wiens huis onder water staat. Blijf zitten waar u zit. Deed zangeres Gloria Estafan ook en het huis dat zij in 1993 kocht voor $ 1.8 miljoen heeft ze nu te koop gezet voor $ 40 miljoen!
Gloria Estafan geldt als de succesvolste Latijns-Amerikaanse zangeres aller tijden, wat haar de bijnaam Queen of Latin Pop opleverde. Ook in ons land scoorde ze tal van hits. Maar de zangeres die wereldwijd meer dan 100 miljoen platen verkocht, doet het ook in goed in vastgoed.

Een van de twee huizen die Gloria Estefan bezit op Star Island, Miami, wordt namelijk te koop aangeboden voor $ 40.000.000. En dat betekent, als het voor de vraagprijs verkocht wordt, een superwinst voor Gloria en haar man Emilio, want ze kochten het optrekje in 1993 voor 1.8 miljoen dollar!


Wat krijg de nieuwe eigenaar voor zijn 40.000.000 dollar? Een lap grond van bijna 6000 m2 met daarop twee huizen met vrij uitzicht op Biscayne Bay en downtown Miami.

De grootste villa heeft 4 slaap-en 5 badkamers. Het gastenverblijf heeft drie slaap-en drie badkamers. De weelderig aangelegde tuin staat vol palmbomen en in de tuin ligt een groot zwembad, twee bubbelbaden en een buitenkeuken. Natuurlijk is er ook een aanlegsteiger.


Estafan en haar man hadden het pand, dat nu in de verkoop staat, eind 2013 in de verhuur gezet. Wie alleen het gastenverblijf huurde betaalde 30.000 dollar per maand. Wie beide huizen huurde moest 75.000 dollar per maand ophoesten. Ze vonden al snel een huurder die beide panden voor een jaar huurde. Nu die huurperiode voorbij is, besloten Gloria en Emilio het huis niet opnieuw te verhuren maar het te verkopen.

Gloria en Emilio, die in 1978 trouwde en samen een zoon en een dochter hebben, nemen overigens geen afscheid van Star Island. Zes huizen verder, op nummer 39, hebben ze nog een villa.00hollywood310