Glennis -‘Ik ben onschuldig’ – Grace weer op vrije voeten; Lil’ Kleine vandaag voorgeleid aan de rechter-commissaris

0

Zangeres Glennis Grace is na drie dagen cel weer op vrije voeten. Ze zat sinds zaterdag vast vanwege een geweldsincident in een Jumbo-supermarkt in de Amsterdamse Jordaan. Rapper Lil’ Kleine wordt woensdag voorgeleid aan de rechter-commissaris. Die moet beslissen of de 27-jarige Amsterdammer langer vast blijft zitten. Lil’ Kleine werd zondagavond aangehouden in verband met een mishandeling. Een woordvoerder van het Openbaar Ministerie liet weten dat hij wordt verdacht van een poging tot zware mishandeling en/of mishandeling.

Nathan Moszkowicz, de manager van Lil’ Kleine, twijfelt of hij de rapper nog wel als client wil. “Op dit moment zijn wij ons aan het bezinnen over het voortzetten van onze samenwerking met Jorik Scholten. Mochten wij doorgaan met de vertegenwoordiging van hem als artiest, dan zullen wij daar strenge voorwaarden aan verbinden. Over de inhoud en strekking van deze voorwaarden kunnen we geen mededeling doen. Dat raakt aan het privéleven van Jorik Scholten.”


In een verklaring zegt Natham erg geschrokken van wat zich heeft voorgedaan tussen Jorik Scholten en Jaimie Vaes, die wij momenteel allebei vertegenwoordigen. “We zijn een managementbureau van bekende artiesten, talenten en influencers en wij zijn ons zeer bewust van de maatschappelijke voorbeeldfunctie die zij hebben en de verantwoordelijkheden die daarbij komen kijken. Wij hechten eraan dat zij die verantwoordelijkheden ook daadwerkelijk nemen. Wij keuren iedere vorm van fysiek geweld af en tolereren niet dat onze artiesten zich misdragen.”

“Als managementbureau zijn we er niet alleen in goede tijden, maar ook in slechte”, gaat het statement verder. “Wij doen ons uiterste best om iedereen die betrokken is in deze situatie zo goed mogelijk te begeleiden.”


Zangeres Glennis Grace is weer op vrije voeten. Ze zat sinds zaterdag vast vanwege een incident in een Jumbo-supermarkt in de Amsterdamse Jordaan. De zangeres werd samen met haar 15-jarige zoon gearresteerd na een vermeend gevecht. Volgens haar advocaat heeft ze een supermarktmedewerker geduwd.

Volgens de politie in Amsterdam is ze samen met haar twee medeverdachten, onder wie haar 15-jarige zoon, heengezonden. De drie blijven nog wel verdachte, maar voor het onderzoek is het niet nodig ze langer vast te houden, meldt de politie.

Glennis Grace zegt na haar verblijf in de cel overtuigd te zijn van haar onschuld. “Afgelopen zaterdag ben ik aangehouden na een incident in een supermarkt in Amsterdam”, schrijft de zangeres. “Ik zie het onderzoek, dat nog steeds niet is afgerond, met vertrouwen tegemoet, omdat ik weet dat ik geen strafbare feiten heb gepleegd.”

Hier wil en moet ze het voorlopig bij laten. “Hoewel ik hier graag meer over wil zeggen houd ik in het belang van het onderzoek op dit moment mijn mond. Zodra dat kan geef ik een reactie. Liefs, Glennis.”