GLENNIS GRACE woedend over video die laat zien hoe haar ‘zoon’ wordt opgepakt

0

Glennis Grace heeft woedend gereageerd op een bericht dat dat haar zoon zou zijn opgepakt door de politie. Volgens de zangeres is dat absoluut niet waar. Het was Yvonne Coldeweijer die het nieuws en de video de wereld in slingerde.

Coldeweijer meldde dat de zoon van Glennis zou zijn opgepakt door de politie en plaatste ook een video van de arrestatie. “@lifeofyvonne heeft net een video geplaatst waarin te zien zou zijn dat mijn zoon wordt opgepakt door de politie. Dit is niet waar!”, schreef Grace uren later in haar Instagram Stories. “Het is niet mijn zoon in de video en hij is niet opgepakt. Ik ben woedend over dit nepnieuws en deze stemmingmakerij en het laatste woord is hier nog niet over gezegd tegen Yvonne, maar ik laat dit aan mijn advocaten.”


De reactie van de zangeres was een beetje mosterd na de maaltijd, want Coldeweijer had op het moment dat Grace haar bericht online zette al enkele uren eerder een rectificatie geplaatst nadat ze contact kreeg met de advocaat van de zoon van de zangeres.

Grace en haar zoon raakten begin dit jaar betrokken bij een vechtpartij in een supermarkt. De twee moeten zich daarvoor in oktober voor de rechter verantwoorden.