GLENNIS GRACE wacht cel: OM breidt dagvaarding uit met bedreiging (vanavond aan tafel bij Jinek)

0

Glennis Grace moet vrezen dat zij achter de tralies verdwijnt. Het Openbaar Ministerie klaagt Glennis Grace (44), die volgende week voor de rechter moet verschijnen, nu ook aan voor bedreiging bij een ruzie in de Jumbo in Amsterdam afgelopen februari. Daarbij zouden ook rake klappen zijn gevallen. Vanavond, zeven maanden na haar vermeende Jumbo-terrorisme, zit Glennis aan de talkshowtafel van Eva Jinek.

Naast geweld in vereniging en mishandeling met voorbedachten rade, is nu ook bedreiging aan de tenlastelegging toegevoegd. De officier van justitie heeft in totaal zeven personen gedagvaard voor het geweld in de Jumbo afgelopen februari. De ex-vriend van Glennis is een van de medeverdachten. Hij wordt ook vervolgd voor geweld in vereniging, mishandeling met voorbedachten rade en bedreiging. Beiden staan op woensdag 26 oktober voor de rechter in Amsterdam.


Twee van de zeven verdachten zijn minderjarig. Zij staan de dag na Glennis, op donderdag 27 oktober, terecht in deze zaak. De zoon van Glennis wordt na het incident ook aangehouden. Mogelijk is hij een van die verdachten. De zangeres kreeg na het incident een gebiedsverbod opgelegd en mocht geen contact opnemen met de medewerkers van de Jumbo.