GLENNIS GRACE moet huilen omdat ze niet mag zingen op verjaardagsfeestje beste vriend Fred van Leer

0

Glennis Grace is niet meer welkom bij de shows van haar beste vriend Fred van Leer in Ahoy. De zangeres zou 17 en 18 juni haar opwachting maken bij Fred & Friends. Ze werd groots aangekondigd op Fred van Leers YouTube-kanaal, maar Van Leer heeft haar nu van de line-up geschrapt. Een beslissing die Glennis aan het huilen maakte.

Dat Fred van Leer zijn vriendin Glennis Grace uit de line-up heeft geschrapt nu voor voor de rechter moet verschijnen voor haar aandeel in een vechtpartij bij de Jumbo kan Ronald Molendijk bijna niet geloven. “Ik hoorde dat ze niet meer welkom was bij Fred van Leer & Friends. Mijn kaak viel letterlijk… Als hij niet vast had gezeten, dan had hij op de grond gelegen,” vertelde hij in Shownieuws.


Molendijk vindt Fred dan ook een matennaaier. “Als je al zo lang als Fred van Leer en Glennis Grace samen dingen doet… Muziek maken… Fred was een poosje geleden zelf nogal onderwerp van discussie over een gelekte film (een sekstape, red.) en daar was Glennis gelijk bij. Ze heeft hem toegezongen bij het programma van Jeroen van der Boom!”

Omgekeerd laat Van Leer Glennis na keihard vallen vindt Molendijk. “Hoe stoer was het geweest als júist Fred van Leer (…) had gezegd: ‘Dames en heren, dit is Glennis, wij zijn al 20 jaar matties, ze heeft op dit moment een shitleven, maar daarom gaat ze I’m Every Woman zingen en we gaan allemaal meeblèren!’”


Volgens Molendijk is Glennis helemaal ‘naar de klote’ na de afzegging door Fred van Leer. “Ik spreek haar niet elke week, maar we hebben weleens contact Ze zei dat ze helemaal naar de kloten is, ze was haar tranen aan de telefoon aan het verbijten.  Wat ik ook wel snap, want elke keer als zij gewoon haar telefoon pakt of online kijkt is er gewoon shit.”

Het is niet de eerste klus die de Glennis verliest na de ‘Jumbo-rel’. Begin mei liet de organisatie van Beste Zangers Live weten dat ze haar zouden vervangen door zangeres Do. “Beste Zangers staat voor verbinding door middel van muziek en interactie met elkaar”, begint hun statement. Ze vinden niet dat een optreden van Glennis – na het ‘supermarktgevecht’ – dit kan waarborgen. “We voelen dat deze editie van Beste Zangers Live te vroeg komt, om een optreden van Glennis ten volle tot haar recht te laten komen.”

Glennis werd in februari samen met haar 15-jarige zoon en vijf personen aangehouden na een vermeende vechtpartij in een supermarkt in Amsterdam. Ze moet daarom in oktober voor de rechter verschijnen.