GLENNIS GRACE geeft publiek (slechts 150 man….) bij eerste optreden na Jumbo-rel uitleg: ‘Aan haar haren door de modder gesleept’

0

Glenda Batta, zoals Glennis Grace echt heet, opende in Venlo de eerste show van haarclubtour met een opgenomen speech over haar ‘supermarktgevecht’ eerder dit jaar. Glennis vertelde hoe moeilijk ze afgelopen tijd vond nadat ze door de media “aan haar haren door de modder gesleept” zonder dat ze zich kon verweren. De zangeres stak de hand ook in eigen boezem: “Ik verdien het om terechtgesteld te worden”.

De geluidsband met de speech wordt gestart als de acht muzikanten van haar band het podium betreden. Het publiek hoort Glennis vertellen dat ze door een hel is gegaan en nog steeds niet heeft verwerkt wat er allemaal is gebeurd. Ze vertelt dat ze tienduizenden haatberichten via haar sociale media heeft ontvangen na het incident. Ze is “aan haar haren door de modder gesleept” zonder dat ze zich kon verweren. Ze bekent ook schuld: “Ik verdien het om terechtgesteld te worden”.


Ze stond te koken toen haar tienerzoon onder het bloed thuiskwam, vertelt ze. En ging vervolgens verhaal halen bij degenen die dat hadden veroorzaakt. Nee, dat was niet slim, zegt ze. “Ik ben een flapuit en heb een vechtershart. Deze laatste keer is dat niet helemaal goed gegaan en heb ik het verkeerd gedaan. Ik had tot tien moeten tellen. Maar ik weet zeker dat alle ouders zich kunnen voorstellen wat het met je doet als je kind opeens voor je staat met zijn gezicht vol bloed.”

Als ze na haar opgenomen speech het podium opkomt wacht haar een lang applaus. Glennis bedankt het publiek voor hun komst: “We zijn verbonden door de liefde voor muziek. Laten we alle negativiteit achter ons laten en er een mooi feest van maken.”


VIDEO: Duitsers in shock om Glennis Grace: ‘Dit wisten we niet!’