Glennis Grace en Lil Kleine beiden nog zeker tot dinsdag achter de tralies (zijn eigen camera’s doen rapper de das om…)

0

Glennis Grace blijft nog zeker tot dinsdag in hechtenis op verdenking van het mishandelen van het personeel van een Jumbo-supermarkt afgelopen zaterdagavond. Ook Lil’ Kleine blijft nog zeker een nacht achter tralies. Hij wordt verdacht van het, zondagavond, mishandelen van vriendin Jamie. De camerabeelden waarop rapper Lil’ Kleine Jamie zou hebben mishandeld, zijn gefilmd door camera’s van Jorik Scholten’s eigen woning. Alleen bewoners of de beveiliging van het pand hebben toegang tot deze beelden.

Op Twitter deelt Politie Eenheid Amsterdam in de zaak van Lil Kleinehet volgende. “De verdachte (27) die zondagavond werd aangehouden i.v.m. een mishandeling op de Prinsengracht blijft ook vandaag op last van de officier van justitie vast zitten. Tot het moment van een eventuele voorgeleiding aan een RC of een heenzending doen wij verder geen mededelingen meer”.


Lil’ Kleine werd zondagavond zijn aangehouden door de Amsterdamse politie op verdenking van mishandeling.
De camerabeelden waarop rapper Lil’ Kleine zondagavond een vrouw zou hebben mishandeld, zijn gefilmd door camera’s van Jorik Scholten’s eigen woning. Dit meldt RTL Boulevard na eigen onderzoek. Volgens hen zijn het de enige camera’s die op plaats delict in de buurt hangen. Alleen bewoners of de beveiliging van het pand hebben toegang tot deze beelden.

Ook Glennis Grace blijft nog een extra nacht in voorlopige hechtenis nadat de 43-jarige zangeres zaterdag in Amsterdam werd aangehouden op verdenking van onder meer mishandeling in een supermarkt. In de Tweet schrijft de Politie Eenheid Amsterdam over die zaak: “De 3 verdachten in het onderzoek naar geweldsincidenten in een supermarkt afgelopen zaterdag blijven ook vandaag op last van de officier van justitie vast zitten. Tot het moment van een eventuele voorgeleiding aan een RC of een heenzending doen wij verder geen mededelingen meer.”


Zaterdag werden Glenda Batta, zoals de zangeres voluit heet, en haar z15-jarige zoon, en een vriend van Glennis (2&) aangehouden na een gevecht in een supermarkt. De zangeres zou naar de supermarkt zijn gegaan nadat haar 15-jarige zoon gewond thuiskwam na een ruzie in de betreffende winkel nadat de jongen een e-sigaret het aangestoken en weigerde die uit te doen. Grace wilde verhaal halen bij de medewerkers, maar zij werd volgens haar advocaat uitgelachen waarop ze een medewerker zou hebben geduwd.