‘Ik houd nog steeds heel van hem’- Glennis Grace (42) en Lévy (26) na 3 jaar uit elkaar

0

Het is na drie jaar over en uit tussen Glennis Grace (42) en haar zestien jaar jongere vriend Lévy, gitarist uit haar band. De twee blijken al 2 maanden niet meer samen te zijn. Glennis zegt na de breuk nog wel: ‘Ik houd nog heel van van hem’.

Een emotionele Glennis Grace maakte haar breuk met Levy bekend op op haar Instagram. De liefdesbreuk doet hen beide pijn, zo laat ze weten in een video. “Maar het is voor nu het beste.” Volgens Glennis zijn ze als goede vrienden uit elkaar gegaan. “Ik ben nog steeds gek op hem en hij ook op mij. Er zijn geen rare dingen gebeurd.” Dus wie weet wat de toekomst brengt…


Ze zegt dat haar liefde voor Lévy “heel erg oprecht was”. “En dat is nog steeds heel oprecht, want ik houd nog steeds heel erg van hem. Maar op dit moment geldt het gezegde: houden van is ook loslaten. Ik heb er twee maanden lang over gedaan om erachter te komen of ik dat moest doen en dat is wat ga ik ga doen, met heel veel pijn in mijn hart.”

De zangeres besloot na twee maanden om de breuk zelf naar buiten te brengen: “Het voelde in het begin zo kut, dat ik steeds iets stiller werd op social media. En dat ik mezelf even terugtrok. Dan krijg je natuurlijk ook vragen.”


Het is onduidelijk of gitarist Lévy met Glennis blijft werken. In de video lijkt het er op dat de zangeres Glennis niet uitsluit dat de breuk tijdelijk is. “Ik zeg altijd: niemand weet wat de toekomst gaat brengen. Voor nu is het voor mij in ieder geval heel erg loslaten, want ik ben nog steeds heel erg gek van hem en hij ook van mij. Er zijn geen rare dingen gebeurd.’’

Vorig jaar hoopte Glennis nog binnen twee jaar een kindje te krijgen met de 16 jaar jongere Lévi; een leeftijdsverschil waarvan ze overigens niets zei te merken. “Ik wil aan iedereen laten weten dat wat ik voor hem voelde heel erg oprecht was’’, zegt Glennis nu. “En dat is nog steeds heel oprecht, want ik houd nog steeds heel erg van hem. Maar op dit moment geldt het gezegde: houden van is ook loslaten.’’

 

View this post on Instagram

 

Houden van is soms ook loslaten….🥺A post shared by Glennis Grace (@glennisgrace) on