GILLIS: scheiden met kerst? (komen niet opdagen bij door PRIVE betaalde, peperdure, wintersportvakantie)

0

Privé-reporter Edwin Bredius stond samen met een fotograaf gereed om met Peter Gillis en zijn Nicol een uitgebreide reportage te maken in het Oostenrijkse Tirol. Er was een peperdure suite geregeld in het vijfsterrenhotel Klosterbräuin, er was een tocht met een een arrenslee in de sneeuw geregeld, maar Peter en zijn Nicol kwamen niet opdagen! Gillis: “Ja, nou en, ik ben daar dus niet. Ik ben druk met andere dingen. En nu op bezoek bij vrienden.” Volgens het tijdschrift is gewoon hommeles tussen de twee en wacht er een scheiding met kerst.

Weekblad Privé is not amused dat Nicol de hele reis afblies met een appje. Nicol doet in het appje net alsof ze iets mankeert. “Ik ben opgenomen in het ziekenhuis, met een nierbekkenontsteking. Bel Peter maar.” Het weekblad: En Peter? Die heeft he-le-maal niks van zich laten horen.


“Vele berichten en telefoontjes blijven onbeantwoord door hem. Tot hij een dag later in de lucht komt en zijn ongenoegen uit. Hij vraagt waarom hij zo gestalkt wordt”, aldus Privé. Dat er een afspraak was dat hij naar het Oostenrijkse Seefeld zou komen, maar niet kwam laat Gillis koud. “Ja, nou en, ik ben daar dus niet. Ik ben druk met andere dingen. En nu op bezoek bij vrienden.”

“Op de vraag wat er aan de hand is, komt geen antwoord. Peter vindt het kennelijk normaal om zomaar weg te blijven van de afgesproken vakantie.Terwijl iedereen op scherp staat om hen in de aanloop naar de feestdagen een paar romantische dagen te bezorgen, doen de twee behóórlijk onbehoorlijk tegen hun gastheren”, schrijft het weekblad.


Privé gelooft niet in een ziekenhuisopname van Nicol. “Wanneer Peter wordt gevraagd in welk ziekenhuis zijn Nicol ligt, met de bedoeling een bloemetje te sturen, verbreekt hij de verbinding. Argwanend noemt hij die vraag ‘respectloos!’.”

Het is volgens het tijdschrift gewoon hommeles tussen de twee. Op vragen over de relatiestatus van de twee in deze donkere dagen voor kerst geeft het stel geen antwoord. “Hoe dan ook zijn het geen gelukkige tijden, helemaal niet wanneer het voor Nicolleke straks ‘massa is basta’ wordt.”